promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ádám Martin felesége álomszerűen gyönyörű, a pályán fotózták le kisfiával együtt, csodálatos
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar válogatott csatára a magánéletben ugyanolyan szerencsés, mint a pályán.

Tegnap este történelmi meccset játszott a magyar válogatott: a 100. percben egy nagyon peches meccs után sikerült gólt lőni a skótoknak, ami egészen elképesztő hangulatot hozott a nézőtérre és bizony Magyarország utcáira is. A különböző közterületekre kihelyezett szurkolói zónák felrobbantak, az utcán is éneklő embereket lehetett látni és hiába a vasárnap este és a holnap hétfő, ma valahogy elhisszük, hogy az éjjel soha nem érhet véget.

Így lehet ezzel a Szoboszlai Dominik vezette csapat is: bár súlyos sérülés történt a pályán, mégis a fiúk utána összeszedték magukat és végül történelmi gólt rúgtak.

Azonban a világ a csapatkapitányon kívül egy másik szép szál magyar legényre is felfigyelt a pályáról: Ádám Martin egyedi megjelenésével okozott felfordulást a világban és mémgyárosok céltáblájává vált. Bár sokan viccesnek gondolták a rá tett megjegyzéseket, azért mégis csak bántó ezt olvadni. A legtöbb focista szálkás, vékony és elég filigrán, Ádám Martin pedig a kritikusai szerint kilóg a sorból.

A csatért sokan megcsodálták masszív és nagyon férfias kinézete miatt, ám ez a pályán semmiben sem akadályozza: kiváló és értékes tagja a csapatnak.

A vörös hajú és szakállú focista jelenleg a dél-koreai Ulsan Hyundai Football csapatban játszik és 2024-ben tudott hozzáköltözni a családja, akiket elnézve elképesztően szerencsés a kiváló formában lévő csatár. Felesége gyakran elkíséri a meccseire is és kisfia is volt már a pályán, a cikkünk végén lévő bájos fotó is ott készült. Azóta bővült a család, Ádám Martin már kétgyermekes édesapa, aki szerencsére a negatív kritikák ellenére is az életében két legfontosabb dologgal: a családdal és a focival foglalkozik.

A kiváló sportolót egyébként Azahriah is védelmébe vette és éles kritikát fogalmazott meg az őt bírálókkal szemben, miközben ő is támogatta az EB-ben aktívan résztvevő focistát.

A családjáról készült csodás fotót ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás