promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A magyar válogatottról írt a brit sajtó, a himnusz közben kellemetlen dolog történt

A magyar válogatottról írt a brit sajtó, a himnusz közben kellemetlen dolog történt

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A magyar válogatottról írt a brit sajtó, Koncz Zsuzsa nekiment Szörényi Leventének, kiszivárgott egy hangfelvétel a Nemzetközi Űrállomásról. Heti hírösszefoglaló.

A hét legolvasottabb híres pont egy EB-vel kapcsolatos cikk volt. A brit sajtó ugyanis szokatlan dologra figyelt fel a magyar válogatottal kapcsolatban, és meg is írták. Az egyik focistánk ugyanis egy új nevet kapott Nagy-Britanniában, ráadásul még egy rövidke képregényt is csináltak róla.

A második legolvasottabb cikk a héten egy olvasónk története volt. Brigitta egyik nap úgy döntött, hogy megnézi az EB egyik meccsét. Párja üzleti útra ment, így egyedül vágott neki a délutáni programnak, ami az egész életét megváltoztatta.

Sokan azt gondolnák, hogy Koncz Zsuzsa és Szörényi Levente kapcsolata szakmai berkeken belül kiegyensúlyozott volt, ám ettől a valóság távol áll. Az énekesnő megdöbbentő dolgokat mondott pályatársáról.

Nem egyszer fordult elő a sporttörténelemben, hogy kellemetlen dolog történt a magyar himnusz játszása közben. A zenekar többször is tévesen egy másik himnuszt kezdett el játszani, de olyanra is volt példa, amikor azt hitték, hogy nem is a magyar győztek, és véletlenül az amerikai himnusz csendült fel.

Nemrégiben az internet közössége felbolydult egy véletlenül nyilvánosságra került hangfelvétel miatt, amely a Nemzetközi Űrállomásról származott. A NASA egyik audio csatornája tévedésből nyilvános adásba került, és a felvételen egy földi szimuláció hangjai voltak hallhatóak.