promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Az angol sajtó szokatlan dologra figyelt fel a magyar válogatottnál, azonnal meg is írták

Az angol sajtó szokatlan dologra figyelt fel a magyar válogatottnál, azonnal meg is írták

Borítókép:  Profimedia/ IMAGO
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions

Nem mindennapi viralitást nyert a magyar játékos.

Ez a hét eldönti, hogy a magyar válogatott továbbjut-e a csoportjából, hiszen vasárnap este majd a skótokkal csapunk össze a németországi Európa-bajnokságon. Azokkal a skótokkal, akik megnehezítették a svájciak dolgát a csoport második körében. Az iksz azt jelenti, hogy skócia egy győzelemmel már valószínűleg továbbjutónak érezheti magát az egyenes kieséses ágra, ám egy magyar győzelem, főleg egy nagyobb arányú magyar győzelem is azzal kecsegtethet minket, hogy ott leszünk még a hét után is az Európa bajnokságon.

Egy olyan küzdelem következik tehát, amely mindent eldönt.

És miközben hazánkban mindenki a továbbjutás lehetőségeiről beszél, külföldön valami egészen mással foglalkoznak, főleg angol nyelvterületen. A szenzációt pedig a magyar játékos, Ádám Martin okozta, aki az első mérkőzésen való beállása után igazi mém lett a külföldi sajtó, illetve a közösségi média egyéb felületein.

Többek között a neves The Guardian nevű angol lap is felfigyelt a magyar játékosra.

A nemzetközi sajtó elsősorban a magyar játékos testalkatára figyelt fel, ugyanis szerintük nem az a tipikus focistaforma. Korábban Ádám is reagált a gyorsan jött hírnévre, és azt mondta, hogy jókat nevet ezeken a mémeken. Ám inkább a focira koncentrál. A brit lapnál amúgy a képregényrajzolót is megihlette Ádám, szóval még egy rövidke képregényben is szerepet kapott az újság hasábjain.

Ádám Martin pedig új nevet is kapott, hiszen a Lionel Massive becenevet kapta.

És ha már elnevezések és becézések, korábban Ádám Martin azt a feladatot kapta, hogy csapattársait csupán egyetlen szóval jellemezze. Igazán meglepő eredmény született:

(via Instyle Men)