promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ráskó Eszter elárult egy dolgot a házasságáról, azonnal csend lett a stúdióban: Balázsék lefordultak a székről meglepettségükben

Ráskó Eszter elárult egy dolgot a házasságáról, azonnal csend lett a stúdióban: Balázsék lefordultak a székről meglepettségükben

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Balázs és Rákóczi Feri nem jutottak szóhoz, Ráskó Eszter váratlanul árult el magánéleti titkot.

Kis túlzás nélkül az egész országot ők keltik és kísérik be munkába, sőt, van aki még egy kicsit már a dolgozószobájából is tudja hallgatni Magyarország egyik legsikeresebb rádiós műsorát, a Balázsékat. Bár hatalmas volt az elkeseredettség, amikor a mesterhármasból Vadon Jani felállt és megelégelte a koránkelést és a rádiózással járó feladatokat, a szerkesztők gyorsan reagáltak: a kialakult helyzetet próbálták pozitívra fordítani és egy kis vérfrissítést eszközölni, így született meg az az ötlet, hogy a legjobb az lenne, ha a két fiú mellé egy női műsorvezető is csatlakozna. Több ígéretes jelöltet is meghallgattak (egyébként nem csak nőket), de végül a döntés a nézők szavazatai alapján megszületett: Ráskó Esztert köszönthették csapattagként, akit ekkor más ismert az ország. Különösen humoros és életszagú történeteivel az ország egyik legsikeresebb humoritájaként tartják számon.

A műsor tematikája nem változott: ő, Rákóczi Feri és Sebestyén Balázs a világ történéseire reflektálnak, érdekes kis színeseket, sztorikat gyűjtenek össze, amit aztán kiveséznek, de az sem ritka ha komoly témákat érint a beszélgetésük.

Ebben a műfajban elkerülhetetlen azonban, hogy az ember belevigye a személyiségét az adásokba, ezáltal pedig különös magánéleti titkok is kiderülhetnek. Bár mindhármukban közös, hogy védik a magánéletüket, Ráskó Eszter párjáról még képet sem nagyon láthatott a nagyérdemű, ezért is volt különösen érdekes, mikor magához ragadta a szót és házasságáról kezdett mesélni.

Elmondta, hogy férjével van egy különös szokásuk, ami még a megismerkedésükkor kezdődött, de annyira megtetszett nekik, hogy aztán nem akarták abbahagyni: magázódnak egymással. Ezen az egész stúdió megdöbbent, majd Eszter folytatta:

„Ahogy megismerkedtünk, ezt elkezdtük poénból, és nem tudtuk abbahagyni. Vannak különböző  nevek – amiket nem mondhatok el, mert megbüntetnének érte –, különböző kedves nevek, amiken szólítjuk egymást, és ehhez párosul a magázódás. Nagyon vicces, mert mindenki azt hiszi, hogy valami furcsa rokoni viszonyban vagyunk egymással."

Természetesen Sebestyén Balázs nem volt rest és feltette a mindenkit foglalkoztató kérdést, miszerint a hálószoba négy fala között is ilyen formán folyik-e a diskurzus? Erre Ráskó Eszter már nem akart válaszolni és Rákóczi Feri zárta le a kérdést azzal, hogy alvás közben úgysem beszélget senki.

Az epizódot, melyben erről beszélt a műsorvezetőnő, ITT lehet meghallgatni.

Amennyiben pedig szeretnéd kicsit jobban megismerni a tehetséges és sokoldalú édesanyát, pszichológust, stand-upost és rádiós műsorvezetőt, akkor itt megnézhetsz egy nagyon szórakoztató videót Ráskó Eszterről:

Forrás: rtl.hu