promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A győztes gól után Csoboth Kevin gyűlölt magyar sztárral szelfizett, egy szóvicc is született a közös fotó miatt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hazánk egyik megosztó hírességével fotózkodott a magyar-skót meccs után Csoboth Kevin.

Nemcsak a magyar válogatott, de az egész ország dicshimnuszt fog zengeni Csoboth Kevinről, aki a magyar-skót mérkőzés utolsó pillanatában belőtte a győztes gólt, ezáltal megadta a lehetőséget Magyarországnak, hogy ezzel a 3 ponttal bejusson az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjébe. Senki se hitte volna, hogy a mindvégig 0:0-ás mérkőzés végül egy ilyen bravúros góllal fog véget érni, a stadionban a hazai szurkolók hatalmas éljenzéssel és tapsviharral üdvözölték Csoboth Kevint, mint a nap hősét.

A meccs után sokan akartak fotózkodni és aláírást kérni a győztes gólt belövő focistával, köztük hazánk egyik közismert sztárja, aki maga is ott volt Németországban, és a helyszínen szurkolt a magyar válogatottnak.

Az RTL sztárműsorvezetője, Istenes Bence Marics Petivel, és néhány barátjával ment ki Stuttgartba, hogy magyar mezben szurkoljanak a mieinknek. Őket sem érdekelte, hogy a skótok elleni mérkőzés előtt kétszer is kikaptak Szoboszlai Dominikék, ugyanúgy hangos üvöltéssel, torkaszakadtukból szurkoltak a csapatunknak, hiszen velük együtt mindenki azt szerette volna, hogy a válogatott továbbjusson.

A győztes meccs után Istenes Bence odament a pálya szélére, és ott szelfizett egyet Csoboth Kevinnel és Botka Endrével, amit aztán büszkén ki is posztolt a közösségi oldalára egy olyan szöveggel, amiben imádott feleségére, Csobot Adélra is utalt egy frappáns szóviccel.

„Otttttttttt van. Ezek a Csobot(h)ok tudnak valamit”

Istenes Bence posztja alatt csupa pozitív komment olvasható, pedig a műsorvezetőt sokan ellenszenvesnek találják, emellett rengeteg korábbi komment mutatja azt a sajnálatos tényt, hogy sokan gyűlölik őt ebben az országban; főleg azután, amit a Sztárbox-ban művelt a Rácz Jenő elleni meccs idején.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás