promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Darabokra törték a moszkvai merénylők arcát, felismerhetetlenek: Kiszivárogtak a kihallgatás után készült felvételek
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutális fotó, nem bánnak velük kesztyűs kézzel a hatóságok, egyikük már az intenzív osztályon fekszik.

A meglehetősen váratlan moszkvai terrortámadás óriási sokk volt Oroszország számára: mint az a világsajtót bejárta, felfegyverzett terroristák berontottak a Crocus City Hall nevű bevásárlóközpont-koncertterembe, és gépfegyverekkel több mint 130 civilt öltek meg.
Az eset után gyorsan hajtóvadászat indult az elkövetők után, akiket menekülés közben el is fogtak. A merényletet az Iszlám Állam vállalta magára - ám eléggé gyanús, hogy ennek ellenére nem sok közük volt a szervezethez.

A különböző videók tanúsága szerint meglehetősen képzetlenek voltak - ráadásul az orosz szerveknek már vallomást is tettek, és nem találtak kapcsolatra utaló jeleket.
A történet épp eléggé szörnyű már így is - az orosz igazságszolgáltatás pedig nem bánik kesztyűs kézzel az elkövetőkkel. A mai napon a feltételezett felbújtókat is elkapták, különböző csatornákon (elsősorban Telegramon) már meglehetősen sok felvétel gyűlt össze az elfogott elkövetőkről is, akik a fényképek tanúsága szerint igencsak leharcolt állapotban várják az ítélethirdetést.

Egy másik elkövetőt egyenesen az intenzív osztályon hallgattak ki, és a tárgyalásra is mentős kísérettel érkezett.
Az elkövetett bűnök kétségkívül a legszörnyűbb rémtettek közé tartoznak, és bár az orosz törvények már nem a Hamurappi-törvénykezés alapján működnek, úgy tűnik, itt azért eléggé a szemet szemért, fogat fogért-elv érvényesül.

Miután elfogták őket természetesen megtörtént a kihallgatás és a letartóztatás közzétették a négy férfiról készült brutális fényképeket. Arcaik feldagadva, több csontjuk törött lehet, a csonkolt fülű férfi arcán pedig kötés van.

Az elítélésük után a börtönben sem számíthatnak majd sokkal kegyesebb hozzáállásra: sem az őrök, sem a rabok részéről. Rengeteg ember halt meg és jó ideig forrni fognak még az indulatok.

A felkavaró fényképet ide kattintva érheted el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás