promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar Péter vitt mindent amit csak lehetett, még a Petőfi Sándor arcán feltűnő Rákay Philipet is földbe döngölte
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk, melyek voltak a hét legolvasottabb cikkei.

Ezen a héten is mint ahogy az elmúlt időszakban is a csapból is Magyar Péter folyt, akinek ügyeiről természetesen mi is beszámoltunk több cikkben is, melyek a hét legolvasottabb beszámolónk lettek, olvasóink közül azonban sokan voltak kíváncsiak egy a Petőfi-filmet jegyző Rákay Phillip mémre is, valamint az Ördög Nóra vezette Next Top Model Hungary első adásában történt kínos bakira is.

Magyar Péter ügye most az egész országot lázban tartja, az emberek pedig természetesen ezzel kapcsolatban kíváncsiak voltak arra is,  hogy mit gondol erről a Hősök terés tüntetésen is felszólaló Azahriah, aki így kommentálta Magyar Péter hirtelen megjelenését a Jólvanezígy egyik adásában:

Meglátjuk, hogy mennyire volt ez egy komoly elhatározás, de amiket ő elmondott, az a legtöbb ember számára nem egy újdonsült dolog. Az ebben a plusz fűszer meg a plusz íz, hogy ezt belső körökből kiszakadva hozta a nyilvánosság elé” – mondta Azahriah a Jólvanezígy című műsorban Magyar Péterről. 

Ez pedig még nem minden Magyar Péter kapcsán. Ugyanis nem múlik el úgy nap sem, hogy ne jelenne meg valamilyen cikk róla és Varga Juditról. Nem is csoda, hogy a jogász néhány napja ki is rakott egy dühös posztot a közösségi oldalára, miután megtudta, hogy azt terjesztik róla, hogy többször is megverte volt feleségét, a lemondott igazságügyi minisztert. Magyar Péter hangsúlyozta a bejegyzésében, hogy ezek a vádak "totálisan abszurdak", melyről alábbi cikkünkben olvashatsz bővebben!

Szintén sok olvasónkat tartotta lázban a múlt vasárnap a TV2-n debütáló vadiúj műsor az Ördög Nóra vezette Next Top Model Hungary. Az első adás pedig rengeteg érdekes pillanattal szolgált, melyek között voltak kifejezetten kínos pillanatok  és nagyon különlegesek is, melyekről szintén részletesen beszámoltunk a hét egyik legolvasottabb cikkében.

A TV2 nemrégiben újratervezte a hétköznap esti műsorait, és teljesen lecserélte őket. Távozott például a nagy sikerrel futott Kincsvadászok és a Szerencsekerék, helyükre pedig érkezett vadonatúj produkcióként a Házasság első látásra, és a Hazatalálsz című sorozat 2. évadja. Kérdés azonban, hogy ez vajon jó ötlet volt ez a TV2 részéről, a nézők ugyanis rögtön az első adás után vehemens véleményeket fogalmaztak meg, melyről alábbi cikkünkben számoltunk be.

A Petőfi-film kapcsán a megjelenése óta sem csitulnak a kedélyek, a filmet jegyző Rákay Philip feje felett, ráadásul különféle mémek, vicces posztok jelentek meg a producerrel kapcsolatban. Az egyiket éppen egy olyan Facebook-csoportban osztották meg, ahol színész-, valamint statisztamunkákat szoktak megosztani. Ezt pedig alábbi cikkünkben tudod megtekinteni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás