promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális népharag zúdult a polgárpukkasztó műsor levitézlett sztárjára, arcpirító fennhéjázás közepette mutatta be fényűző luxusotthonát a Kőgazdag fiatalok szereplője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hülyeség-licit nyertesének rengeteg embert sikerült kihoznia a sodrából.

A TV2-n vasárnap este debütál a csatorna legújabb reality műsora, a Next Top Modell Hungary, a formátum pedig meglepő módon nem először próbál szerencsét Magyarországon, ám erre alig-alig emlékszik már valaki. Az Ördög Nórával és a TV2 hétvégi főműsoridejével a háta mögött ezúttal talán nagyobb sikerrel fog járni a műsor.

Amire azonban még mindig nagyon sokan emlékszünk, hogy a csatorna tavalyi reality-újonsága óriásit szólt az ősz folyamán, ahol válogatott gazdag fiatalok egymásra licitálva csináltak magukból bohócot a televíziónézők legnagyobb örömére.

Bár az első évadnak mostanra vége, sokan mégis szerepben maradtak, és olyan nyilatkozatokat adnak, mintha még mindig forogna a kamera, és ezért kötelező lenne valami minél nagyobb képtelenséget állítani.

A minap a Blikk közölt egy cikket a Kőgazdag fiatalok egyik emlékezetesen megbotránkoztató szereplőjével, Herceg Csabával, ahol a fiatal reality-szereplő az otthonáról mesél, és a mondandóját olyan elképesztő állításokkal pakolta tele, hogy attól bármelyik stand-up komikus dobna egy hátast, a Hírcsárda is csak elégedetten csettintene.

 "Azt szeretem, ha nagy terek vannak egyben, amiket át lehet látni. Ne legyen labirintus, mert nem szeretek sokat gondolkodni."

Ezeket a sorokat látva bármilyen internetes troll ujjongva csapná le a magaslabdát, amit Csaba feldobott, hát persze hogy nem szeret gondolkodni, ám mindez még semmi ahhoz képest, ami a későbbiekben vár ránk.

Nagy terek ide, 250 négyzetméter oda, Csaba és Leti egyszerűen

kinőtte már a helyet, ezért eladják!

Ez aztán az ötcsillagos néphergelés, főleg ha hozzátesszük, hogy Csabiéknál minden bútort olaszországból hozattak (ezeket a kutya is nagyon szereti, csak az általa okozott kár olyan 3 millió forint körül jár jelenleg), és csak a spanyolország inspirálta pálmafákkal teli kert került 50 millió forintba.

Csabiék azonban most nagyobb ház után néznek:

"Már 90 százalék, hogy közel 300 millió forintért elkel a ház. Igen, ennyibe kerül az, hogy ott vehessen valaki levegőt és aludhasson, ahol korábban én. Sose költöznék olyan házba, ahol már lakott valaki. Ez is vadonatúj volt, nekem építették, és a következő is az lesz."

Bizonyára minden olvasó mélységesen átérzi Csaba problémáit, a használt ház elég gáz dolog 2014-ben Magyarországon. Az is igencsak valószínű, hogy a vásárlók versenyt futva küzdöttek egymással, hogy megszerezhessék a magyarországi Mekkában, a fényűzésről híres Gyálon fekvő ingatlant. A vevő annyira egylevegőt akart szívni Csabával, hogy nagy nehezen még azon is túltette magát, hogy ez a ház már "használt". Igazi csóringer lehetett a pasas.

A szarkasztikus humort félretéve azért a cikk minden bizonnyal célt ért, mert nagyon rövid idő leforgása alatt máris sok kommentet generált a Blikk Facebook oldalán, alább ezekből szemezgettünk:

"Amilyen buflák fejed van, még a Karmelita is diszkomfortos lenne."

"Na ha ez a nyomi gyerek kőgazdag, megeszem a zabot."

"Azt is pofán kellene b@szni, aki erről a f@#ról ír."

"Sokat dolgozhatott érte, gondolom kérges ,repedezett a tenyere."

"Lassan az S-es pólót is lekéne cserélni Királyom! Beindult az edzés?"

"Az adóbeevallását is megmutathatnák. A Nav nem nézi meg a házat?"

"Kicsi 250 nm két embernek? Ezek mit szólnának egy 32 nm-es panelhoz, ahol hárman laknak?"

"Vajon mennyit dolgozott ezért a luxszusért és mennyi van benne az adófizetők pénzéből, mert ilyen ennyi idősen lehetetlen szerintem.

Az interjúban egyébként elhangzik az is, hogy Csabi szeretne fiatal apuka lenni, és reméli hogy hamarosan megszületik a fia. Nem gyerek, baba, kölyök, hanem kifejezetten fiú. Viszont mire ehhez a részhez érünk a szövegben, már rég elpárolog minden indulatunk, és a helyét átveszi inkább az önfeledt kuncogás. Hát nem óriási mókamester ez a Csaba?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás