promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kőgazdag Csabi most a tárcánkban turkál: brutális áremelést követel és egyenesen Orbán Viktornak üzent
Borítókép:  TV2 Play - Kőgazdag fiatalok
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felforr az ember agyvize, ez minden határon túlmegy: családok milliói nem engedhetnék meg maguknak ezentúl ezt az alap dolgot.

A Kőgazdag fiatalok sztárjai igazán megosztó személyiségek voltak, a TV2 remekül ráérzett arra, hogy ez a tökéletes esti szórakozás a népnek. Szemtelenül fiatal, szinte gyerekek, akik úgy hencegnek az anyagi javaikkal, hogy semmiféle szégyenérzet nem társul hozzá. Félreértés ne essék: ha valaki sokat dolgozik és elér valamit, teljesen jogos arra büszkének lenni, szégyenkezni sem kell a gazdagság miatt, de itt a brigád nagyrészénél nem ez a helyzet.

Összeségében az emberek elnevetgéltek a kicsit butácska, botladozó szereplőkön, akik minden létező személyiségbeli hiányosságot euróval, dolláral és forinttal szerettek volna kitömi, néha pedig felháborodtak néhány indokolatlan rongáláson, vagy pénzköltésen, de az biztos, hogy beszédtémát szolgáltatott a mindennapokban és rengeteget cikkeztek róluk.

A műsor ugyan véget ért, ám arra számítani lehetett, hogy a szereplők közül többen meg szeretnék tartani azt a népszerűséget, amit a műsor adott nekik és nem akarnak eltűnni a süllyesztőbe.

Nem is kellett sokat várnunk, egyre másra érkeznek a friss interjúk a szereplőkkel, de akit esetleg nem beszélgetős műsorba hívtak be, az is feltalálja magát. Most Herceg Csabi tett közzé egy TikTok videót, amivel tökéletesen célt ért, ugyanis felrobbantotta az emberek agyát és a kommentszekciót is.

A védjegyének számító zöld autóval tért be egy benzinkútra és annyira fel volt paprikázva, hogy a nagy sietség közben kamerát ragadott és egy gyors felvételt forgatott, magának Orbán Viktornak.

Ebben kitért arra, hogy mennyire bosszantó dolog a városi dugóban sínylődni, mennyi idő megy el a felesleges egy helyben állással és mint mintapolgár, illetve városfejlesztésben jártas szakember egyből megoldást is javasol.

Abban látná az ő számára optimális megoldást, ha a miniszterelnök úr a mostani 700 Forint körüli benzinárat kicsit felemelné és 7000 Forint/literért lehetne ehhez hozzájutni a kutakon. Végkövetkeztetése szerint így csökkenne az autósforgalom és hát ezt nem mondja így ki, de eltűnnének az utakról azok, akik ezt az árat nem engedhetik meg maguknak.

Irónikus, hogy az utolsó részek egyikében, Csabi tárcája sem végtelen, mivel választania kellett egy esküvő és egy új autó között: ebben a meccsben végül barátnője maradt alul, de lett egy új kocsijuk.

A kérdéses Tiktok felvételt itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás