promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kihallgattam az anyósom és a férjem beszélgetését: bíróságra vittem az ügyet és mindenüket elpereltem
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sziklakeménynek kellett lennem, pedig a szívem darabokban hevert a földön.

Nóri a világ egyik legkedvesebb emberének tartja magát, aki mindent megtett a családjáért. Azonban amit ezért cserébe kapott, azt a legnagyobb ellenségének sem kívánná. Most az ő története következik:

Üdvözlök mindenkit! Zsófi vagyok, 35 éves és közgazdászként dolgozom. Így szokták ezeket a leveleket kezdeni? Nem is tudom. Számít a korom? Számít, hogy mit dolgozom? Nem tudom már mi fontos és mi nem. A válásom nem olyan régen fejeződött be és milliomos vagyok. Mielőtt valaki elítélne, hogy na még egy nő aki kisemmizte szegény férfit, jelzem, nem így van. Éppen fordítva történt meg a dolog majdnem, ezért is kellett végül amellett döntenem, hogy bár az egész életem rámegy, de elhagyom a férjemet.

Egy teljesen átlagos napnak indult az a bizonyos is, amikor minden megváltozott. Vállalkozó vagyok, több érdekeltségem is van, szerencsém is volt, pénzügyi tudatosságom is és otthonról is az okos gazdálkodást hoztam magammal, így könnyedén vettem az élet anyagi akadályait. Szerencsére az utóbbi évben ilyenek már nem is igazán akadtak, ment a szekér.

A férjem Vilmos is remek ember, de kevésbé szerencsés háttérszéllel indult neki az életnek. Sokáig óva intettek tőle a barátnőim, mondván, hogy nem egészséges az, ha egy nő többet keres a párjánál, de végül a kapcsolatunk kiállta ezt a próbát is. Vilmos szorgalmas volt, okos, tenni akart a haladásért, így egyre több üzleti döntésbe vontam be őt és szépen lassan minden üzletembe bekerült ilyen-olyan módon. Amit nem bántam, szerettem őt otthon és szerettem az üzletben is. Végül ez az üzleti kapcsolat és románc egy házasság formájában csúcsosodott ki, ami előtt vonakodva bár, de aláírt egy házassági szerződést. És ezzel óriási szerencsém volt.

Tehát aznap is volt pár üzleti tárgyalásom és el is indultam otthonról, de elkezdtem émelyegni, így visszafordultam. Bementem a házba és hallottam, hogy a férjem valakivel beszélget. A hang forrását is megismertem, az anyósom volt, Gerda. Jó volt a viszonyunk, nem tudok rá panaszkodni, igyekezett nem zavarni, de mikor itt volt kellemesen elbeszélgettünk. Éppen be akartam köszönni, amikor elkezdtem felfogni a hangfoszlányokat és azt, hogy miről beszélgetnek.

Nem tudom anya meddig bírom még elviselni. Undorodom tőle, nem bírok hozzányúlni. Egy unalmas, sótlan, ronda nő.

Tudom kisfiam, de nincs már messze. Hamarosan a nevedre irat néhány céget és akkor elválhatsz. Kicsit bírd még ki.

Az árulás keserű pirulaként folyt le a torkomon. Nem tudtam feldolgozni, amit hallottam, de egyértelmű volt, hogy mire ment ki a játék. Kihasználtak és azt remélték, hogyha eléggé mézesmázosak velem, akkor részesednek az anyagi előnyökből és az üzleti sikereimből. Ezek egyébként megvoltak: szinte mindent én fizettem, de sosem róttam ezt fel a férjemnek. Nem voltam nekik más, mint a meggazdagodás záloga.

Távol áll tőlem a hisztéria, most sem szerettem volna ezt. Beléptem a szobába és higgadtam közöltem velük, hogy mindent hallottam és takarodjanak. A házból is és az életemből is. Döbbenten néztek rám és biztosan mondtak volna valamit, de erre esélyt sem hagytam. Elmentem otthonról és hívtam egy biztonsági szolgálatot, hogy felügyeljék, hogy biztosan elmennek-e.

Kiköltöztek. Nem tiltottam le őket, hiszen nem vagyok gyerek, rengeteg üzenetet kaptam. Felváltva könyörögtek és hordtak el mindennek, fenyegettek. A bíróságon hihetetlen hidegvérrel néztem a szemükbe, mindent megpróbáltak, hogy akadályozzák a folyamatot és hogy valamennyi pénzt kiszedjenek belőlem. De nem sikerült. Aláírtuk a papírokat és azóta sem láttam őket. Az egyetlen baj, hogy én nagyon szerelmes voltam és még mindig az vagyok, de ez a kapcsolat már soha nem fog boldog befejezést kapni. Ez pedig nagyon fáj.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás