promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing With the Stars szexi barnája végre ágyban fekvő fotót mutatott magáról és nem volt egyedül: egy szál köntösben mutatta meg kivel akar pajkoskodni
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gelencsér Timi nem akárkivel osztotta meg az ágyát.

Gelencsér Tímea épp karácsony előtt töltötte a 30-at, de már ilyen fiatalon is nagy dolgok állnak mögötte, szépségkirálynőként ismerte meg a világ (2016-ban ő volt a Miss World Hungary, ő képviselte országunkat Amerikában a döntőben), az utóbbi években pedig televíziós műsorvezetőként találkozhatunk vele rendszeresen, ilyen volt az Exatlon és a Ninja Warrior is, legutóbb a Dancing with the Stars háttéranyagait készítette, aminek az első évadát egyébként megnyerte partnerével, Hegyes Bertalannal. A mostani műsorban is táncoltak, hiszen az egyik adásban a régi győztesek visszatértek.

A sport világa Timi testvérétől, Hajnitól sem áll messze, ami azt illeti ő egyenesen személyi edzéssel és táplálkozási tanácsadással foglalkozik. Mind a ketten szemrevaló csinos szépségek, és ezúttal együtt arra vállalkoztak, hogy egy együttműködés keretében tippeket adjanak az ünnepi filmnézéshez.

A SkyShowtime felületén szörfölgettek, de nagyon nehezen jutottak dűlőre. Valószínűleg nem olvassák a promotions.hu-t, mert ha így lenne akkor egyrészt rögtön tudták volna melyik a jó választás karácsonyra (a Grincs és a Holiday egyébként egyaránt nagyon jó választás, mi is rávettük őket az Adventi FilmMaratonunkra, ha jobban is érdekel, hogy miért, olvasd el a filmről szóló írásunkat.), másrészt a napnál is világosabb lett volna, hogy az új Transformers film most a legnagyobb újdonság az oldalon.

Most persze csak viccelődünk, mert nem valószínű, hogy a lányokat lekössék a lövöldöző robotok kalandjai, és végül egy olyan sorozatot választottak, ami igazi húzónév a streaming oldalon, a Poker Face abszolút jó választás. Valószínűleg tényleg gyorsan le fogják darálni, mivel az ilyen krimik mindig beszippantják az embert.

Ami sokakat jobban érdekelhet a filmeknél, hogy a Gelencsér testvérek fürdőköntösben tanakodtak azon, hogy mit nézzenek, ami sok-sok rajongó fantáziáját megmozgatja - inkább nem is mondunk erre semmit, nagyon rossz az aki rosszra gondol, de biztos sokan akadnak, akik befeküdnének közéjük egy jó kis házimozizásra.

A videónak igazából csak egy szépséghibája van: a Madagaszkár nem egy igazán jó rajzfilm.

Azt senkinek sem ajánlanánk egy bizonyos kor fölött, inkább nézzétek meg külön a "Riszálom, úgy is úgy is" részt, ha annyira érdekel titeket (ezért szúrtuk be itt egy pár sorral feljebb a jelenetet), ennél többet nem igazán ér. Persze ez igazán szubjektív, de higgyetek nekünk, 

hiszen amikor épp nem híres emberek sokat mutató fotói fölött lamentálunk, akkor mélyenszántó filmelemzéseket írunk  a Filmrovatba bölcsészráncoló éleslátással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás