promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Timi észbontó dekoltázst durrantott el, buja kebleitől több millió magyar álla esett le
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hát, kevesen figyelték a táncosokra, az biztos. 

Timi kiskorában versenyzett a Fit-Kid-ben is, majd különböző akrobatikus performanszai is voltak. Később Dubajban is végzett tanulmányokat, az Amerikai Egyetemen. A magyar szépségkirálynő és modell 2016-ban lett a Miss World Hungary győztese, ezután pedig óriási hírnevet szerzett magának, Instagramon például 431 ezren követik jelenleg. A tévés karrierjét 2019-ben indította be az Exatlon Hungary első évadában, ahol a második legjobb női versenyző lett. Ugyanebben az évben a Fuss, család, fuss!" egyik edzője volt, ezután következett a 2020-as Dancing with the stars első évada. 

Az Ázsia Expresszben nemrég Győzikével balhézott össze elég keményen a modell, most viszont páratlan ruhájával és dekoltázsával hívta fel magára a figyelmet. Timi jelenleg a Dancig with the stars harmadik évadjának a döntőjére készül, már alig várjuk, milyen szettet robbant legközelebb.

Most azonban nosztalgiázzunk egyet a legutóbbi ruhájával, amelyben elképesztő módon köszönt vissza a tökéletes alakja, illetve a kívánatosan vadító dekoltázsa. A műsor legalább annyira szól a szexi ruhákról, mint magukról a táncmozdulatokról, az outfitek terén pedig a szépségkirálynő magabiztosan hozta a kötelezőt. Timi egyébként igazi üde színfolt a magyar hírességek háza táján: csendes, visszafogott, és nem utolsó sorban gyönyörű hölgy.

Íme a varázslatos ruhája Timinek.

Tekintsd meg Timi bámulatos táncmozdulatait a 2016-os Miss World Hungary döntőjében:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás