promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard csücskös keblei egyenesen az arcodba merednek, mindenki egy bizonyos pontot néz ezen a képen
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aquaman sztárja sosem volt szégyenlős, ha meztelenkedésről van szó.

Amber Heard és Jonny Depp botrányos válása hónapokig tartotta izgalomban az embereket, a Netflix még dokumentum filmet is készített az esetről. A színésznő szénája azóta nem áll valami jól, már ami a filmes szerepeket illeti, nem elég hogy elég kínos dolgok derültek ki a házasságáról, és hogy magát is nagyon kellemetlen helyzetbe hozta ezzel, azóta tulajdonképpen nem is kap filmszerepeket.

Az Aquaman ugyan most a mozikba került, de a forgatás évekkel ezelőtt történt valójában, ráadásul Amber Heard szerepét folyamatosan csonkították, és a filmben is érezhetően sokkal kevesebbet szerepel. Néha olyan, mintha Jason Momoa egyedül nevelné a filmben közös gyereküket, pedig Heard fontos pillanatokat szállít az új filmben is, ami egyébként eléggé megosztotta a kritikusokat. Mi is írtunk a filmről, ami sok elemében elég ismerősnek tűnik. Például úgy kezdődik, mintha a Thor harmadik részének folytatása lenne:

Ugyanakkor az is igaz, hogy Amber lehet nem is vágyik most a színjátszásra, mivel lefoglalják az anyai teendők. Két évvel ezelőtt ugyanis teljesen váratlanul kiderült, hogy anya lett, de a körülményekről semmit sem lehet tudni. Ez sem segített sokat azon, hogy Amber népszerűbb legyen, mivel utólag elárulta, a kislány béranyától született, és annak sem érzi szükségét, hogy egy férfi is mellettük legyen - utolsó párkapcsolatában egyébként is egy nővel volt együtt, Bianca Butti operatőrrel.

Heard körül tehát csak halmozódnak a furcsaságok, rendkívül rossz a PR-ja, legutóbb Jason Momoa is beszólt neki az Aquaman forgatásával kapcsolatban, Elon Musk pedig önéletrajzi könyvében brutálisnak nevezte a rövid románcukat - nem valószínű, hogy Heard mostanában újabb blockbusterben tűnjön fel, és a Netflix-es feltűnést is eléggé kizárja, hogy a streamingóriás elkészítette a már említett dokut.

Mindezek ellenére Heard továbbra is egy rendkívül vonzó nő, aki megmozgatja a férfiak fantáziáját, igaz, az utóbbi időkben már nem látnak napvilágot olyan bevállalós fotók és felvételek róla, mint korábban. A színésznőt megcsodálhattuk teljes meztelenségében is a Londoni pálya és Az informátorok című filmekben is, amiket a linkre kattintva - szigorúan saját felelősségre - ti is megnézhettek, de ennél talán érdekesebb villantás, hogy nemrég olyan meztelen ruhában merészkedett ki az utcára, amit teljesen átütöttek a mellbimbói:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás