promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amber Heard átlátszó szoknyája a bugyi helyén nagyon feltűnő, férfiak ezrei csak egyetlen pontra tudnak bámulni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznőről az elmúlt időszakban nagyon kevés fotó került elő, de régebbi képek újra nagyon virálisak lettek az interneten.

A 37 éves színésznő igazán turbulens időszakot tudhat a háta mögött, a viharos válása Johnny Depptől, majd az Aquaman 2. körüli mizéria óriási sajtóvisszhangot kapott, de közben Amber Heard szépan lssan eltűnt a közösségi médiából, és alig jelent meg róla friss kép, pedig korábban szinte napi adagolással érkeztek a frissebbnél frissebb fotók a bájos színésznőről. Az elkövetkező időszak egyik legnagyobb mozis durranásának ígérkezik a Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman 2., amelyben ismét a víz alatti birodalom zűrös mindennapjaiba kaphatunk betekintést. És az elmúlt héten egy igazán érdekes videó látott napvilágot a filmmel kapcsolatban, amelyben feltűnt Amber Heard is, ez azért is érdekes,

mivel korábban nagyon sokat cikkeztek arról az újságok, hogy végül mi fog történni a színésznővel és az Aquaman 2-vel.

Amber Heard karakterét nem vágták ki a moziból, de szerepét minimálisra csökkentették, így világossá vált, hogy szerepelni fog az új alkotásban is, amely a DC Moziverzum egyik újabb csúcsteljesítménye lehet, amelyet tízmilliók várnak világszerte. A film amúgy decemberben fog kijönni, és brutális kampány van körülötte, a filmben pedig feltűnik majd egy új főellenség is, aki veszélyesebb lesz, mint Orm. Momoának tehát rendesen fel kell kötnie a gatyáját, és sokan valószínűleg érdekesnek tartják majd a filmben azt a kérdsét is, hogy végül mennyi szerepet kap az első részben remeklő Amber Heard.

A filmben amúgy Dolph Lundgren mellett, Willem Dafoe és Nicole Kidman is visszatér majd.

A megjelenés kapcsán az interneten újra elkezdtek záporozni a fotók Amber Heardről, köztük az internet szerint legbevállalósabb ruhájában is:

Fotók: Profimedia

Korábban amúgy az X-aktor egykori zsűrijéről, Herceg Erikáról jelentek meg hasonló bevállalós fotók:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás