promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekoszt kivágták az Ázsia Expresszből, Jákob Zoli befejezte a csajozást, Schumacher Vanda korhatáros videója pedig felkerült a netre
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sűrű héten vagyunk túl a hírek tekintetében, az elmúlt hét napban Alekoszra, Jákob Zolira, Schumacher Vandára, Tóth Gabira és V. Henrikre voltak a legtöbben kíváncsiak.

 

Ezen a héten Alekosz és kedvese kivágott jelenete érdekelte a legtöbb olvasót, toronymagasan utasítottak mindenkit maguk mögé az Ázsia Expressz versenyzői. Ördög Nóra műsora nagyon szép számokat produkál egyébként, de még így is elmarad az előző évad nézettségétől, vagy A Nagy Ő jelenlegi adásaitól - ezért is nagy szó, hogy Alekosz legalább itt győzedelmeskedni tudott.

Még nem dőlt el, hogy Jákob Zoli kinek adja oda a rózsát, de az már igen, hogy a műsor mikor fog befejeződni. A Nagy Ő annyira népszerű, hogy még a konkurens RTL Nyerő Párosát is könnyűszerrel maga mögé utasította, ami azért nem kis szó.

A világtörténelem tele van olyan esetekkel, amikor régi sírokat nyitnak ki és bizony nem azt találják ott, amire korábban gondoltak volna, még az írások sem stimmelnek azzal, amit a koporsóban találnak. Ilyen történet V. Henrik sírjának felnyitásakor is megesett.

Tóth Gabi általában beverekedi magát a top cikkek közé, és nem volt ez másként ezen a héten sem. Ezúttal arról volt szó, hogy a nyáron nyilvánosságra került románca a Fricska frontemberével talán máris a végéhez közeledik, a rajongók izgatottan várják, miként alakul a média szappanopera.

Ha valamilyen fontos változás történik a Gmail háza táján, az mindig nagy érdeklődésre tart számot, és ez ezen a héten sem alakult másképp. Kevesebb reklámot fogsz majd találni a postafiókodban, így elmarad majd az a rengeteg, kéretlen levélhalom, amelyekkel nap nap után találkozhatsz, amikor felmész a levelezésedbe, amikor csak a fontos üzeneteidet akarod csekkolni.

Schumacher Vanda sokat utazik Dubajba, egy reggeli műsorban lerántotta a titkot, hogy mit is csinál ott pontosan. Leginkább úgy tudnánk leírni, hogy pénzt keresni megy. A Reggeli interjú után viszont nem sokkal felkerült az internetre egy videó, amin a népszerű médiaszemélyiség épp kezdni belelovalni magát egy aktusba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás