promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Schumacher Vanda korhatáros videója, így még sosem láthattuk a tűzrőlpattant színésznőt
Borítókép:  RTL
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda valószínűleg nem csak az ország egyik legdögösebb nője, hanem az egyik legelfoglaltabb is.​

Schumacher Vanda rengeteg RTL-es sorozatban tűnt már fel kisebb szerepekben, mint A tanár, az Apatigris, vagy a Mellékhatás. A csinos szőkeséget még az Éjjel-nappal Budapestben ismerte meg az ország, azóta több produkciónak is volt a műsorvezetője, mint a Celeb vagyok ments ki innen vagy a Való Világ.

Ezúttal ismét egy sorozattal kapcsolatban kerül a reflektorfényben, Herendi Gábor Valami Amerikájában ugyanis egy jegyszedő lányt játszik, akit a sorozat egyik főszereplőjét alakító Ember Márk felvisz magához, és vad hancúrozásba kezdenek. A sorozat megnézéséhez elő kell fizetni az RTL+-ra, de a jelenet most külön kivágva is elérhetővé vált a csatorna oldalán.

Schumacher Vandáról talán kevesen tudják, de legalább annyit járja a világot, mint egykoron híres névrokona. Vanda nem csak műsorvezető és médiaszemélyiség, hanem igazi világjáró is, az üzleti világ dolgai messzi helyekre is elhívják. Nemrég például a Reggeli című műsorban árult el, hogy miért vonzódik Dubajhoz, egyik gyakori úti céljához.

Legutóbb a dubaji kriptoexpón tartott beszédet.

Vanda nem csak beszédet mondott, hanema saját tudását is tovább mélyítette dinamikusan fejlődő területén, az esemény remek alkalmat szolgáltatott a kapcsolatépítésre is. Ha engem kérdeztek, nekem meg sem fordult volna a fejemben, hogy Vanda ilyesmivel is foglalkozik, ráadásul ilyen komoly szinten.

A következő város, ahova elhívja a kötelesség, Madridban lesz, ahova az ingatlantokenizáció miatt utazik. Elképesztő, Vanda érdeklődési köre még erre is kiterjed. Schumacher Vanda tehát sokkal több mint egy híres televíziós személyiség; üzleti életében is sikeres. A kriptovaluták és az ingatlanok világa mellett Magyarországon tulajdonrésze van a Gardróbom Store-ban is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás