promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélyben Puskás Petiék házassága? Schumacher Vanda durván bekavart
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schumacher Vanda miatt kerülhet veszélybe Puskás Peti és Dallos Bogi házassága.

Puskás Peti egy pillanatig sem próbálja leplezni, ha megtetszik neki egy másik nő melle. Az énekes nemrég az Activity-ben többször is megbámulta Szabó Zsófi kebleit, egyszer még kölcsön is akarta kérni őket. Zsófi akkor azt mondta az X-faktor mentorának, hogy csodálkozik rajta, hogy Bogi még nem akart tőle elválni emiatt a viselkedése miatt.

Puskás Petit most a Celebrandi műsorvezetőjeként és/vagy kerítőjeként láthatjuk az RTL-en, ezúttal viszont ott ül mellette szeretett felesége, Dallos Bogi, aki éppen most várandós első közös gyerekükkel. Így tehát Bogi mindent lát és hall, amit Peti csinál és mond, de úgy tűnik, egyelőre nem zavarja az, ha a férje ennyire megbámulja más nők melleit, és még látványosan zavarba is jön tőle.

Schumacher Vanda egy nem éppen hétköznapi viseletre kitalált melltartót vett fel az egyik adásban, a legtöbb nő ezt olyan alkalmakkor szokta választani, ha meg akarja lepni a férjét egy romantikus estén. Vanda egy rikító piros, csupkés, dögös fehérneműre hasonlító felsőruhát húzott, ami igen csak kihangsúlyozta az idomait.

Peti és Bogi rögtön szóvá is tették, hogy nem bízta a véletlenre az aznapi ismerkedést, majd az X-faktor mentorán látszott, hogy teljesen leizzadt a látványtól. Nem is tudta folytatni a beszélgetést, csak ült, nagy kortyokban iszogatta a vizet, és próbálta tartani a szemkontaktust, ami abszolút nem sikerült.

Miután Vanda elhagyta a szobát, Peti azt mondta Boginak, hogy ha egyszer esetleg elfáradna a házasságuk, akkor kölcsön fogja kérni a lánytól ezt a szettet, hogy Bogi is viselni tudja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás