promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzációs könnyítés a nyugdíjasoknak, új kedvenc üdülőhely taszította le a Balatont
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas segítséget nyújtanak a nyugdíjasoknak, bosszantó szitokszóval illették a magyarokat, és egy új kedvenc üdülőhely utasította maga mögé a Balatont. Heti hírösszefoglaló.

Nemrég a nyugdíjasoknak hatalmas kedvezményről döntöttek az egyik cégnél, ami hatalmas segítség az idős embereknek a bevásárlás során. Ez egy olyan példás kezdeményezés, amit másoknak is követnie kellene.

Schobert Lara nemrég a Balaton Soundon fesztiválozott, de olyan ruhát vett fel, ami elég sokat mutatott meg. A fiatal influenszer akkorát villantott az egyik képén, hogy azóta is ez a legnépszerűbb fesztiválkép az idei évből.

Távozott a TV2 Tények című hírműsorának egyik legismertebb műsorvezetője. A híradós már hosszú évek óta dolgozott a csatornánál, de most úgy érezte, fel kell bontania a szerződést.

Nemrég a Netflixen debütált egy igen érdekes film, amelyben a leghíresebb egyiptomi régészek mérik össze a tudásukat, és két feltárást is láthatunk benne párhuzamosan.

Több, mint 20 évvel ezelőtt az egyik amerikai sorozatban bosszantó sziktokszóval minősítették a magyarokat, ami biztos rosszul esett sokaknak idehaza. A sorozat különlegessége, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher is szerepelt benne.

Új kedvenc üdülővárosa lett a magyaroknak, ugyanis sokan inkább itt költik a pénzüket, mint hogy lemenjenek a méregdrága Balatonra. Persze eddig is néészerű volt ez a város, de most még inkább felkapott lett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás