promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most jött a hír: azonnali könnyítés a nyugdíjasoknak, ez hatalmas segítség nekik
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyugdíjasoknak óriási segítséget biztosítanak a vásárlás terén.

A nyugdíjasoknak mindig jól jön a segítség, főleg most, hogy az infláció az egekben, és mind anyagilag, mind pedig fizikailag megterheli őket a bevásárlás. Ezért a Kifli.hu kitalálta, hogy új társadalmi csoportok felé nyitnak, az idősek és a fogyatékkal élők felé. Az Akadálymentes klubnak az a célja a mostani kedvezményével és missziójával, hogy segítséget nyújtson a rászorulóknak, illetve hogy kényelmes és gazdaságos legyen a vásárlás azoknak, akik eddig nem vették igénybe a szolgáltatásukat.

Több előnye is van ennek a klubnak, amit a Pénzcentrum is felsorolt:

  • teljesen ingyenes,
  • a rendelési értékhatár alacsonyabb,
  • közel 130 termékre van kedvezmény,
  • a hét 5 napján ingyenesen szállítanak számukra,
  • a futárok nem csak a küszöbig szállítják, hanem akár be is pakolják a hűtőbe a megrendelt élelmiszert, és
  • nem csak online lehet rendelni, hanem telefonon is.

„Ahogy a fizikai erőnk, úgy a nyugdíjba vonulás mellett a bevételeink is csökkennek, a vásárlás és az élelmiszerek hazacipelése egyre nehezebbé válik, és időnként a minőségi élelmiszerekhez is nehezebb hozzájutni, akár a lakóhely, akár az elmúlt hónapok inflációja és a megterhelt költségvetés miatt. Mi hiszünk abban, hogy a jó minőségű és ár-érték arányú élelmiszerekhez való hozzáférés növeli az életminőséget. A Kiflicske klubunkon keresztül támogatott kisgyermekes családok után az idősek és fogyatékkal élők kiszolgálásával és támogatásával szintet lépünk azáltal, hogy elindítjuk az Akadálymentes klubot, amely fantasztikus ételeket kínál kiváló áron, teljes körű szolgáltatással”

- mondta el Gabriel Makki, a Kifli.hu ügyvezetője.

Az Akadálymentes klub egy cseh mintát követ, ahol már régóta népszerű ez a szolgáltatás, és bíznak benne, hogy Magyarországon is hamar az lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás