promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátat fordít a TV2-nek a legendás műsorvezető, a fél ország ledöbbent a távozásán
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Döbbenetes változás történik a TV2-nél, teljesen titokban zajlott le az egész folyamat.

Minden csatornának vannak fix arcai, akiket már megszokott és megkedvelt a nézőközönség. Így teljesen érthető, ha egy-egy csere, vagy szerződésbontás rosszul érinti a nézőket, hiszen a szokásos arc helyett egy újat kell megszoknia és ettől akár rengeteg tévénéző el is pártohat egy adott csatornától.

Most a TV2 kapcsán került ki egy igazán megdöbbentő hír, melyet a előszor a Media1 hírportál tett közzé, miszerint egyik igen népszerű műsorvezetőjükkel különválak az útjaik.

A nézőknek Szebeni Istvántól kell fájdalmas búcsút vennie, a népszerű tévés, aki eddig a Tények című műsor egyik ikonikus arca volt ugyanis nem fog többet szerepelni a csatorna műsoraiban.

Az egész szerződésbontás nagy titokban zajlott le és gyakorlatilag semmilyen konkrét információ nem látott nyilvánosságot, így csak találgatni lehet, hogy mi volt az oka a különválásnak. A szerződésbontás több mint egy hónapja történt.

Kérdés, hogy van-e még esély a visszatérésre, ugyanis 2017-ben egyszer már elváltak útjai a csatornától, azonban 2019-ben ismét szerződést kötött vele a TV2 Média Csoport, aminek Szebeni nagyon örült:

„Nagyon boldog voltam, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató megkeresett, hogy a Super TV2-n jelentkező Tények műsorvezetője legyek. Sosem volt titok, hogy a hírek szerelmese vagyok, nekem ez a műfaj a mindenem, híreket mondani egyfajta küldetés. Alig várom, hogy kezdhessek.”

A köztes másfél évben az Echo televíziónál dolgozott.

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás