promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Balatonban avatta fel új bikinijét az érett magyar műsorvezető – egy 20 éves lány is megirigyelhetné a testét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sándor Orsi megint elképesztő alakot villantott.

Csaknem két évtized telt el azóta, hogy Sándor Orsi 2003-ban megnyerte a Miss Balaton szépségversenyt, de a 44 éves, kétgyermekes anyuka azóta is vonzódik a magyar tengerhez. Ezt bizonyítják a legfrissebb Instagram-posztjai is, amelyeken a nyárnak megfelelően öltözködött.

Jelen esetben ez narancssárga és neonzöld bikiniket jelent, az egykori modell szerint ugyanis idén érdemes a feketét kicsit háttérbe szorítani, és helyette merészebb, vidámabb, feltűnőbb színeket választani.

Az RTL Klub műsorvezetője elképesztő formában van, így a csinos, napbarnított testén remekül mutatnak az élénk színű ruhadarabok. Orsi a bikinit a strandon kívül is szívesen hordja, az egyik képsorozatán például csak egy inget rántott még pluszban magára, és úgy indult el biciklizni.

„Bocsi, beszippantott a balatoni lét, úgyhogy a szettem a divattippekben semmiképpen sem »office kompatibilis«. Bár lehet, hogy ez a csíkos ing egy magas derekú nadrággal is jól mutathat, én csak egy övet tettem rá a harmadik képen…”

– elemezte szakszerűen a viseletet Orsi, aki szemmel láthatólag feloldódott a pihentető, megnyugtató balatoni közegben. A zöld bikinijét persze a vízben is letesztelte, erről pedig egy olyan fotó készült, hogy az még a Baliról frissen hazatért Horváth Évát is ámulatba ejtette:

„Orsi , ez egy 20 éves lány teste!”

– szólt elismerően az egykori szépségkirálynő, modell, műsorvezető, akinek 43 évesen szintén nincs oka a szégyenkezésre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás