promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara akkorát villantott a Balatonnál, hogy rögtön ő lett a fesztiválszezon legszemrevalóbb híressége
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara kivágott felsője túl sokat mutatott meg a fesztiválozóknak.

Július 1-jéig tartott az idei Balaton Sound, amin számos hírességgel is találkozhattak a fesztiválozók, köztük Baukó Évával, Tolvai Renivel és Schobert Larával. A fiatal influenszer most sem hagyhatta ki a nyár egyik kötelező elemét, hiszen a jó zenék, a hatalmas bulik, és a pazar hangulat az év legforróbb hónapjaihoz hozzátartoznak, és hol máshol lehetne nagyobbakat partizni, mint a magyar tenger mellett.

Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermekére nemrég ismét rátalált a szerelem; úgy hírlik, hogy egy hazai focistával jött össze, bár ezt egyik fél sem erősítette meg eddig. Hogy ő is vele tartott-e az idei Balaton Soundra, azt nem tudni, mindenesetre az biztos, hogy Lara most is kimaxolta a partifaktort.

Az idő is kifogástalan volt a magyar tenger partján, szóval fel tudott venni a hangulathoz illő ruhákat, köztük egy kivágott felsőt, ami igencsak sokat mutatott meg nőies formáiból. Lara szemmel láthatóan nagyon jól érezte magát az idei fesztiválon, több képet is megosztott a rendezvényről.

A kommentszekcióban nagyon sokan dicsérték Larát:

„Legnagyobb fajdalmam hogy csak igy latom”

„Elolvadok, mint egy cukorka”

„Túlságosan bomba”

„Gyönyörű vagy Lara”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás