promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Leventét sokkolta, amit az utcán látott, hamarosan megszűnhet a forint
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Balogh Levente hajléktalanná vált osztálytársába botlott az utcán, hamarosan búcsúzhat a forint, egy portugál pedig őszinte véleményt alkotott Magyarországról. Heti hírösszefoglaló.

Balogh Levente pénzt adott egy hajléktalannak, de aztán nagyot nézett, amikor kiderült, hogy kicsoda. Régi osztálytársába botlott az utcán, akinek nem úgy sikerült az élete, mint a Vízkirálynak. A milliárdos üzletember ezután olyat tett, amit egykori iskolatársa sosem fog elfelejteni neki.

A történelem számos titkot és hibás térképet rejteget. Sokkoló lehet a tény, hogy állítólag az összes, valaha készült készült világtérkép téves. És hogy miért van ez így? Arról is olvashattok ebben a cikkben.

A háború utáni rendrakás egyik fontos alapköve a pengőt leváltó forint lett, amely hivatalosan 1946. augusztus elsején került bevezetésre. De közel lehet már a magyar fizetőeszköz hajnala, ugyanis megvan, mikor szűnhet meg a forint.

Metzker Viktória már rég nem vetkőzik a férfimagazinokban, de a közösségi oldalát a mai napig elhalmozza hiányos öltözetű képekkel. Ezúttal sem hagyott sokat a fantáziára, bugyi és melltartó nélkül állt kamera elé.

25 évvel ezelőtt jelent meg a kultikus film, a Macska-jaj, és a gyönyörű, szókimondó Ida is már 53 éves. Branka Katić manapság számos showműsorban fellép, emellett volt egy rövid szerepe az Amerika kapitány: A tél katonájában is. Így néz ki most:

Sokan alkottak már véleményt Magyarországról. Most éppen egy portugál lány mondta el, mit gondol hazánkról, és mi az a 20 dolog, amit a leglátványosabbnak tart.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás