promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy portugál lány hihetetlen véleménye Magyarországról, szerinte ez a 20 dolog látványosság hazánk rejtett kincse
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Imádjuk, ha külföldiek beszélnek rólunk, a rejtett kincseinkről.

A Youtube tele van olyan videókkal, amelyeken világutazók, világturisták mutatnak be egy-egy országot, desztinációt vagy éppen kisebb városokat, eldugott helyeket, amelyeket még nem árasztottak el a turisták. Ha valaki kirándulni szeretne, esetleg egy hosszabb nyaralásra szeretne elmenni, akkor a legtöbbször már az indulás előtt megnézni azt, hogy hova kellene ellátogatni a az adott országban, ha már arra járnak.

Mi a tájékozódás legjobb módja?

Manapság már nem feltétlenül választjuk azt, hogy megnézünk hivatalos, utazásszervezéssel foglalkozó blogokat, de már az sem annyira divat, hogy felmegyünk egy-egy nagy híroldal vagy szakblog oldalára, hogy mindent átnyálazzunk. Helyette azt a megoldást választjuk itt is Magyarországon, hogy bizony Youtube-videókat nézünk, olyan youtubereket keresünk, akik hitelesen mondják el egy-egy helyről a véleményüket. Ők olyanok, akik akár hasznos tanácsot is tudnak nekünk mondani, hogy az egyes helyeken hogy kell viselkedni, mi az amit illendő elkerülni, és mi az amit sose mondjunk. Ezek a videók általában sokkal őszintébbek, mint bármelyik olyan anyag, amelynek masszív marketingszaga van.

Mi, magyarok pedig azt is imádjuk, hogy rólunk beszélnek. Imádjuk megnézni azokat a videókat, amelyben egy kicsit a mi viselkedésünket próbálják meg elemezni,

a mit ne tegyél Magyarországon felütésű cikkek pedig talán a kedvenceink közé tartoznak.

Daniella Azzip ortugá utazó egy olyan videót töltött fel a vlogjára, amelyben Magyarország számára rejtett kincseit mutatja be, úgy beszél ezekről a helyekről, hogy először lát mindent, kicsit ő is keres. Többek között jár Gánton, a magyar marsbéli tájon, Mohácson és Esztergomban is.

Szóval ő számára ez az a 20 dolog, amit minden turistának ajánl, biztos lesz olyan, amin meg fogtok lepődni, hogy felkerült a listájára, vagy lehet, hogy még ti sem hallottatok róla?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás