promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elfelejtett bugyi venni Metzker Viktória, de a melltartó is hiányzik róla
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metzker Viki nem sokat hagy a fantáziánkra.

Metzker Viktóriát nem kell bemutatnunk. A magyar dj már elég sokat letett az asztalra nemzetközi szinten ahhoz, hogy ne kelljen külön magyarázi, honnan jött, és ki volt ezelőtt.

Annyit azonban elárulhatunk, hogy nemcsak a zenei világban, de a modellkedésben is szép karriert kovácsolt magának, és  a férfimagazinok címlapján is szerepelt. A dekoratív lemezlovasról nem más készített annak idején ruhátlan fotókat, mint Ördög Nóra férje, Nánási Pál.

Metzker Viktória már rég nem vetkőzik, de a közösségi oldalára gyakran tölt fel olyan képeket, amiken bárki megcsodálhatja formás alakját. A magyar dj nemrég két fotót és egy videót is készített magáról a saját jakuzzijában, de még izgalmasabb az a kép, amin sem melltartót, sem bugyit nem visel.

Az ember azt gondolná, ha már évek óta nem adta vetkőzésre a fejét, akkor most miért pucérkodik az Instagram-oldalán. Nos, az a helyzet, hogy Viki ravasz volt. Attól, hogy sem alsóneműt, sem melltartót nem húzott, még nem látszik ki semmije, hiszen egy olyan egyberészes ruhát visel, ami mindent elrejt, amit a lemezlovas nem akar megvillantani.

Mindenesetre így sem bíz sokat a fantáziánkra, és most is biztos számos férfi irigykedik Viki párjára.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás