promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerültek Metzker Viktória meztelen fotói, amiken mindenhol csupaszra borotválva pózol a hatalmas mellű DJ
Borítókép:  youtube.com/Liluland (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metzker Viktóriáról Ördög Nóra férje készített pucér képeket a Playboy számára.

Magyarországon valószínűleg mindenki ismeri Metzker Viktóriát, vagy a ritmusos zenéi, vagy a szépsége miatt. A híresség annak idején modellként kezdte, de végig ott volt a szívében a zene is, így mindkét pályán elképesztő karriert kovácsolt magának az elmúlt években – bár manapság nem a férfimagazinok hasábjain, hanem leginkább az Instagram oldalán csodálhatjuk meg a formás testét.

Metzker Viktória a Playboy-nak is többször levetkőzött, 2007-ben ráadásul Az Év Playmate-jének választották, ami hatalmas elismerésnek és megtiszteltetésnek számít. Ördög Nóra férje, Nánási Pál is készített róla tűzforró aktfotókat, amiken annyira dögös volt, hogy az már szinte felfoghatatlan – az embereket teljesen megvadította a csupaszra borotvált intim részével, amit a legtöbbször sejtelmesen ugyan, de megmutatott a nyuszis magazinban.

Számtalan sláger fűződik Metzker Viktória nevéhez, többek között Dukai Reginával és Tolvai Renivel is dolgozott már együtt, jelenleg pedig az egyik legfelkapottabb, legnépszerűbb DJ-nek számít itthon, és persze nemcsak azért, mert álomszép nő, hanem azért is, mert nagyon tehetséges, és mindig pontosan tudja, hogy mire vágyik a közönség – nem hiába tombolnak olyan sokan a fellépésein.

Nánási Pál valószínűleg elég büszke azokra a felvételekre, amiket Metzker Viktóriáról csinált a Playboy magazin számára, hiszen a saját honlapjára is kirakta őket, így most IDE kattintva bárki megcsodálhatja őket – persze csak saját felelősségre, hiszen 18+-os tartalomról van szó, mivel a modell/DJ elég bevállalós volt a fotózáson.

Nemrég amúgy Dukai Regina meztelen képei is előkerültek, ráadásul azokat is Nánási Pál készítette:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás