promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkantak Dukai Regina pucér fotói, Ördög Nóra férje előtt vetkőzött le a gyönyörű modell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nánási Pál kamerája előtt dobta le a ruháit a Playboy-nak a csodaszép Dukai Regina.

Dukai Regina először modellként vált ismertté, de mindig is a zene, az éneklés volt a szerelme. Miután manökenként befutott, megjelentetett pár nagy sikerű dalt, mint például a „Csak szeress vagy menj tovább”, illetve a „Befogom a szám”. Műsorvezetőként is megcsillogtatta a tudását, és gyakorlatilag ő Magyarország egyik legelső, legnagyobb influenszere, jelenleg is több, mint 390 ezren követik őt Instagramon.

A jelenleg 39 éves Dukai Regina csúcsformában van, rengetegen kedvelik őt, ráadásul tavaly új fejezet kezdődött az életében, ugyanis megszületett az első gyermeke. Az örömhírt hatalmas lelkesedéssel fogadták a rajongói, akik valószínűleg már 15-20 éve követik a munkásságát, pályafutását – sokan leginkább akkor ismerték meg őt, mikor elég bevállalós fotókat készített különböző magazinoknak.

A fantasztikusan gyönyörű Dukai Regina annak idején többször is szerepelt a Playboy magazinban, ráadásul a címlapon, ami érthető, hiszen megőrültek érte az emberek. Volt, hogy szőkén fedte fel a tökéletes idomait, és olyan is megesett, hogy barna hajjal, hangszerekkel a kezében meztelenkedett – ráadásul mindezt Ördög Nóra jelenlegi férje, vagyis Nánási Pál kamerája előtt.

Manapság már nem ennyire merész Dukai Regina, de azért még mindig rendszeresen meglepi a követőit pár káprázatos fotóval. Sokak szerint ő Magyarország egyik legszebb nője, ezzel a kijelentéssel pedig nehezen lehetne vitatkozni, hiszen a híresség valóban hihetetlenül csinos, és egyre csak szebb lesz.

Akit érdekel, az ITT megnézheti Dukai Regina 2006-ban készült Playboy-os képeit, ITT pedig a 2007-es felvételeket csodálhatjuk meg – persze csak saját felelősségre.

Sőt, IDE kattintva még egy kulisszák mögötti videót is láthatunk az utóbbi fotózásról – szintén saját felelősségre.

Nemrég amúgy Majka feleségének, Majoros Hajninak, azaz Dundikának is felbukkantak a régi, pucér képei a Playboy-os időszakból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás