promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki 53 évesen a Macska-jaj film szőke csúcsbombázója, Branka Katic, akinek a vagánysága magyarok ezreinek csavarta el a fejét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Macska-jaj gyönyörű és szókimondó Idája már betöltötte az 53-at is.

25 évvel ezelőtt jelent meg a kultikus film, amely rövid idő alatt elképesztő népszerűségre tett szert, a Macska-jaj nem egy megszokott film, szereplői sem azok a megszokott figurák, akik a hollywoodi vagy éppen európai filmekben előttünk vannak. A Macska-jaj világa kifordított világ, valamelyest a mi világunktól távol is van, mégis hihetetlen közelséget érzünk hozzájuk akkor, amikor nézzük a filmet, amelyben csak nagyon kevés profi színész szerepel, és talán ez az egyik nagyon fontos elem, amely a filmet olyan őszintévé teszi.

A Macska-jajt 1998-ben rendezte meg a világhírű Emir Kusturica, aki később Cannes-ben kétszer is elvitte az Arany Pálmát, és nevéhez olyan elképesztő mélységű filmek kapcsolódnak, mint például az Underground,

amely úgy beszél a délszláv háború borzalmairól, mint kevés film.

A Macska-jaj színészei 25 év alatt rengeteget változtak, nagyon sokukat pedig már alig lehet megtalálni a közösségi média oldalakon, hiszen a film után nem futottak be nagy karriert, van olyan színész is, aki bár a filmben nagyon sokat van a kamerák előtt, mégis ez az egyetlen film, amely a nevéhez kapcsolódik. De nem úgy Branka Katić, akit sikermozikban is láthattunk az évek alatt, még az Amerika Kapitány második részében is feltűnik egy rövid szerep erejéig.

De hazájában, Szerbiában is igen foglalkoztatott színésznő, legismertebb filmje pedig a a Jagoda, avagy eper a szupermarketben egy különleges alkotás, amelyben a túszejtő és a túsz között különleges kapcsolat alakul ki.

Így néz ki most a gyönyörű színésznő, aki rendszeresen fellép showműsorokban is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás