promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Leventétől egy hajléktalan kért pénzt, de az ásványvízkirály sokkolódott, amikor rájött, hogy ki az
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balogh Levente rögtön megismerte a hajléktalant, akivel találkozott, így kicsivel több pénzt is adott neki.

A Cápák között egyik befektetője, Balogh Levente továbbra is képernyőn maradt, mivel külön műsort kapott az RTL csatornáján. Az álommeló a világ egyik legsikeresebb üzleti realityje, bár nálunk nem tudott száz százalékosan befutni. Maradjunk annyiban, hogy a Cápák között jóval népszerűbb.

Az ásványvízkirály az RTL spin-offban most nem életük nagy dobására készülő vállalkozóknak segít, hanem az a célja, hogy megtalálja maga mellé a tökéletes asszisztenst. A tét óriási, ugyanis akit a műsor végén Balogh Levente kiválaszt, az elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót, valamint egyéb juttatásokat is.

Balogh Levente nagy utat járt be, mielőtt Magyarország egyik leggazdagabb embere vált volna belőle. Anno igazi kihívásként veszteségesen vásárolta meg a Szentkirályi ásványvizet az édesapjától, mert érezte magában, hogy ki tudja hozni a maximumot a cégből. Ezt meg is tette, mivel Szentkirályit 2004-ben a világ legjobb ásványvizének választották.

A vállalkozó természetesen sosem szeretné elfelejteni, hogy honnan indult.

Szerinte nagyon sok ember, aki nem a pici forintokat rakja össze, és nem tudatosan építi fel az életét, hanem a nyakába szakad egy nagy vagyon, az hajlamos elfeledkezni erről, és itt a többiek felé érzett alázatot is ki akarta emelni.

A Tőzsde Akadémia YouTube oldalára felkerült egy részlet Balogh Levente egyik interjújából, amiben arra emlékezett vissza, amikor egy hajléktalan pénzt kért tőle.

„Kecskeméten, az Alföld Áruház parkolójában kiszálltam a gyönyörű autómból, és odajött egy hajléktalan pénzt kérni tőlem. Én megismertem, ő nem”

- mesélte a sztorit a Szentkirályi ásványvíz tulajdonosa, aki akkor döbbent rá, hogy nyolcadikban az osztálytársa volt a hajléktalan férfi.

A pénzt kérő hajléktalan könnyes szemekkel nézett vissza, majd rákérdezett:

„Te vagy az Levi?”

Balogh Levente ezután természetesen egy kicsivel nagyobb pénzt adott oda az egykori osztálytársának, bár azt hozzátette, hogy nem tudja, segített-e ezzel, de remélhetőleg igen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás