promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Balogh Leventének egy plasztikai sebész segít asszisztenst találni Az álommelóban?
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dr. Krasznai eddig plasztikai sebészként mutatkozott a tv-ben, most pedig már ügyvéd Az álommeló-ban. Hogy lehetséges ez?

Ha megnézzük Az álommeló hivatalos műsoroldalát, akkor azt láthatjuk, hogy Balogh Levente segítője, dr. Krasznai István már 23 éve dolgozik ügyvédként. Miután diplomát szerzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, 2009-ben megalapította saját irodáját, a KRASZNAI Ügyvédi Irodát. Balogh Leventét már elég régóta ismeri, 10 éve nemcsak az ügyvédje, de a barátja és a teniszpartnere is.

Elmondása szerint 8-9 éves volt, mikor a Petrocelli sorozat miatt eldöntötte, hogy ügyvéd akar lenni, és azóta nem is fordult meg a fejében, hogy más szakmára váltson. De akkor hogy lehet az, hogy

Az álommeló előtt sokáig a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában láthattuk, mint plasztikai sebész?

Április 3-án (vagyis pont azon a napon, amikor elindult az RTL-en Az álommeló - a szerk.) például arról beszélt, hogy a nők közül egyre többen fordulnak plasztikai sebészhez azért, mert nincs elég önbizalmuk. Az adásban dr. Krasznai elárulta, hogy a nők többsége szülés után fordul hozzájuk, de vajon ez ugyanaz a dr. Krasznai, aki Az álommeló-ban segít Balogh Leventének az elnöki asszisztens kiválasztásában? Ránézésre igen, hiszen kísérteties a hasonlóság. Elképzelhető, hogy dr. Krasznai korábban más területen is tevékenykedett?


Természetesen szó sincs róla, és nem is egyszerű névegyezés áll a háttérben.

Az RTL-en futó reality-ben valóban dr. Krasznai Istvánt, az ügyvédet láthatjuk, míg a TV2 képernyőjén az ikertestvérét, dr. Krasznai Zsoltot, a plasztikai sebészt.

Vonásaik annyira megegyeznek, hogy ránézésre nem is tudjuk megállapítani, melyiküket látjuk éppen, de a hangjuk alapján már érezhető a különbség. A Krasznai-ikrek orvoscsaládból származnak, tehát István egy igazi úttörő abban az értelemben, hogy ő nem a gyógyítás irányába indult el. Ő maga is ugyanúgy családos ember, mint a fivére: míg Zsoltnak egy fia, addig Istvánnak két lánya van.


A közösségi médiában már korábban feltűnt valakinek, hogy a két úriember nagyon hasonlít egymásra, de annak ellenére, hogy ikrek, sosem említették még a másikat. Elindult a találgatás a Redditen, hogy vajon ez azért van, mert rosszban lehetnek, hogy egy folytonos rivalizálás miatt romlott-e meg esetleg a kapcsolatuk.

„Ikrek? Gyanítom, hogy igen, viszont nem találtam róluk közös képet, nem is említik egymást a social mediában. Szóval a következő kérdés, hogy rosszban lehetnek, esetleg rivalizálnak, hogy ki a sikeresebb? (Vagy a másik teória, hogy igazából ők egy és ugyanaz ember)”

(Dr. Krasznai István (balra) és ikertestvére, dr. Krasznai Zsolt (jobbra). Fotó: Reddit)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás