promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró bugyira vetkőzött a Taxi-filmek sztárja, de Lékai-Kiss Ramóna rákontrázott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna és a Taxi-filmek sztárjának bugyija mellett Sylvester Stallone megbánt filmje, valamint egy magyarországi titkos szoba is érdekelte az embereket. Heti hírösszefoglaló.

Emma Sjöbergen aztán tényleg nem fogott az idő vasfoga: az 54 éves modell és színésznő most is úgy áll előttünk a képein, mintha 1998-ban lennénk. A Taxi-filmek sztárja még ma is gyakran tesz ki magáról bugyis képeket, amikkel csak még inkább megbolondítja a férfiakat.

Sylvester Stallone számtalan filmben szerepelt már az évtizedek során, és a legtöbbre a mai napig örömmel is tekint vissza. Van egy filmje azonban, amit már régen megbánt. Ha tehetné, visszamenne az időben, és legszívesebben kitörölné az egészet. Nem fogod elhinni, melyik alkotásáról van szó.

Ha dobtál egy hátast Emma Sjöberg bugyis képeitől, akkor nézd meg, mit művelt Lékai-Kiss Ramóna a jakuzziban. A színész-műsorvezetőt régen láttuk ilyen hiányos öltözetben.

Hírt adtunk egy családról is, akik titkos szobát találtak a lakásukban. A magyarországi família nagyon meglepődött, mikor bementek a helyiségbe, hiszen olyasmit találtak, ami nem véletlenül nem volt rajta az alaprajzon.

Még meg sem koronázták III. Károlyt, de már most arról beszélnek, hogy egy új uralkodó fogja letasztítani a trónról, mégpedig olyasvalaki, akire senki sem számít. Ezt Nostradamus egyik jóslatára alapozva mondják, aki úgy tűnik, előre látta III. Károly bukását is.

34 millió éve teljesen máshogy nézett ki az a terület, ahol most Magyarország található. Erről is írtunk egy érdekes anyagot, amire olvasók tízezrei voltak kíváncsiak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás