promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna bugyiban került kellemetlen helyzetbe, magyar nézők százezrei láthatták a legendás jelenetet
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna ráadásul nem volt egyedül.

Már lassan 2 éve annak, hogy véget ért a legendás Barátok közt című sorozat, de bizonyos jelenetei még mindig folyamatosan körbejárják az internetet, hol azért, mert annyira viccesek, hol más okok miatt. Többek között az alkotás Tildája, Szabó Erika is szerepelt egy olyan jelenetben, ami szinte beleégett a magyarok agyába, és ez egyedül az ellenállhatatlan szépségének köszönhető:

Rengeteg sztárt kaptunk a Barátok közt által, például a tavalyi év női műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna is itt mutatkozott be az egész országnak Szentmihályi Zsófiként, sok-sok éven keresztül láthattuk őt a sorozatban. Az ő nevéhez is fűződik pár mókás, forró pillanat, hiszen valószínűleg sosem fogja elfelejteni a közönség a híres jakuzzis jelenetét, amiben ráadásul nem egyedül szerepelt.

A Barátok közt egyik epizódjában Lékai-Kiss Ramóna és Som-Balogh Edina karakterei úgy döntenek, hogy jakuzziznak egyet, természetesen fürdőruhában. Már ez is bőven elég volt ahhoz, hogy maradandó élményt okozzanak a nézőknek, szóval az már csak hab volt a tortán, hogy a jelenetben beragad az ajtó, ez pedig elég kellemetlen, hiszen egyikük kint ragad, a másikuk pedig bent.

Szinte vírusként terjedt el a világhálón az imént ismertetett, már-már ikonikusnak nevezhető, számtalanszor parodizált jelenet, amiben megcsodálhatjuk a két gyönyörű színésznőt fürdőruhában. Teljesen érthető, miért váltott ki ekkora érdeklődést az emberekből ez a rész, hiszen minden benne van, ami kell: izgalom, humor, feszültség és persze két tehetséges híresség, akik tökéletes alakítást nyújtottak.

Itt lehet megnézni a Barátok közt jakuzzis, bugyis jelenetét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás