promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Erika pici bugyiban csábította el a magyarokat, az észveszejtően tökéletes teste beleégett a retinánkba
Borítókép:  RTL Klub (via 24.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Erika csábításának egyszerűen lehetetlenség ellenállni.

A Barátok közt című sorozat hiába volt legendás, a végén már a nézettsége sajnos egyáltalán nem tükrözte ezt, ezért 2021-ben befejeződött. Olyan sztárokat ismerhettünk meg benne, mint például Lékai-Kiss Ramóna, aki ugyan egykor Szentmihályi Zsófi karaktereként vetkőzött a tévében, de az évek alatt odáig jutott, hogy sokak meglepetésére nemrég sikerült letaszítania Ördög Nórát a trónról, és ő lett az év női műsorvezetője – de a Barátok köztös forró jelenetét sosem fogjuk elfelejteni.

Persze nemcsak Lékai-Kiss Ramóna volt, aki mély nyomot hagyott maga után a Barátok közt nézőiben egy pikáns jelenettel, hiszen a 2003-től egészen 2009-ig Tilda figuráját alakító Szabó Erikának is volt egy olyan villantása, amiról azóta is beszélnek az emberek. Az első gyermekét váró színésznő annak idején a sorozatbeli párját, Palit próbálta elcsábítani az irodában azzal, hogy szétnyitotta a kabátját, és egy szál fehérneműben invitálta őt egy kis feszültség levezetésre.

Szabó Erika a Barátok köztös huncutkodása után annyira lázban tartotta az embereket, hogy még a 2010-ben bemutatott, Rudolf Péter által készített Üvegtigris 3-ban is ő volt az ügyeletes „jó nő”, akit itt is láthattunk bugyiban és melltartóban – vagyis a csinos híresség a tévében, illetve a mozikban is képes volt felvillanyozni egész Magyarországot, ez pedig egészen ritka.

Az biztos, hogy Szabó Erika gyönyörű, nem hiába rajonganak érte ilyen sokan, hiszen ő minden idők egyik legszebb, legcsábítóbb magyar színésznője, akinek a bevállalós jelenetei örökre beleégtek a közönség retinájába. Már-már azt is mondhatnánk, hogy ő igazi modern szexszimbólumnak számít Magyarországon, hiszen egy időben igazi jelenségnek számított, de ma már sajnos nincs annyira reflektorfényben, mint a Barátok közt idején.

Itt lehet megnézni Szabó Erika legendás vetkőzését a Barátok köztben:

Akit pedig Szabó Erika Üvegtigris 3-as forró jelenetei érdekelnek, az megnézheti őket IDE kattintva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás