promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna apró fekete bugyira vetkőzött, magyarok százezrei csodálhatták meg a tökéletes testét
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vetkőző Lékai-Kiss Ramónára még rá is nyitottak, elég ciki volt.

Lékai-Kiss Ramóna az utóbbi években sikert sikerre halmoz, hiszen nem elég, hogy folyamatosan hatalmas nézettségű produkciókban láthatjuk, de még meg is választották őt 2022 legjobb női műsorvezetőjének, ezzel pedig letaszította a trónról Ördög Nórát. Egészen érdekes belegondolni, hogy a híresség milyen sokra vitte a médiában azóta, hogy megismerhettük őt a Barátok közt című sorozatban.

A színésznő hosszú éveken át alakította Szentmihályi Zsófi karakterét a Barátok köztben, közben pedig megszámlálhatatlanul sok emlékezetes pillanatot okozott a nézőknek. Bár a legtöbbször nem a lehengerlő színészi alakításával, hanem leginkább az ámulatba ejtő a gyönyörűségével – sokak szerint már akkor is Lékai-Kiss Ramóna volt a magyar televíziózás legszebb nője, hát még most.

Biztosan sokan emlékeznek még minden idők egy legforróbb magyar tévés pillanatára, amikor Lékai-Kiss Ramóna a Barátok köztben fekete bugyira és melltartóra vetkőzött, és úgy próbálta meg elcsábítani a pasiját – de megzavarták őket a rájuk nyitó barátok, akik jót mosolyogtak az intim eseten, Szentmihályi Zsófia pedig zavarában kiviharzott a szobából.

Ez az ikonikus jelenet persze nemcsak a felettébb komikus szituáció miatt maradhatott meg a nézőknek, hanem azért is, mert már akkor is elképesztően nézett ki Lékai-Kiss Ramóna, főleg fehérneműben – nem csoda, hogy egy egész generáció szeretett bele a hírességbe, akinek egy félmosoly is elég ahhoz, hogy bárkit egy életre az ujjai köré csavarjon.

Itt lehet megnézni a fent említett jelenetet a Barátok köztből, ahol Lékai-Kiss Ramóna levetkőzik:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás