promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutál kellemetlen felvétel került elő Lékai-Kiss Ramónáról, ettől mindenkinek lezsibbad az agya
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna saját maga osztotta meg a rettenetesen ciki, több éves videót.

A magyarok többsége a Barátok közt című legendás sorozatban ismerte meg Lékai-Kiss Ramónát (akkor még Kiss Ramónaként), aki Szentmihályi Zsófi karakterét alakította hosszú éveken át, egészen 2018-ig. A híresség az RTL-től később átpártolt a TV2-höz, ahol úgy tűnik, hogy szépen bejöttek a számításai, ugyanis nemrég megválasztották őt az év női műsorvezetőjének, ezzel pedig meglepő módon letaszította a trónról Ördög Nórát, aki már sokszor győzedelmeskedett előtte.

Lékai-Kiss Ramóna jelenleg a TV2 meghatározó arca, az ország egyik legsikeresebb, legnépszerűbb műsorvezetője, de természetesen a színészetet sem engedte el, hiába kapott annak idején rengeteg támadást azért, mert sokak szerint kifejezetten pocsék munkát végzett a Barátok közt-ben – bár lehet, hogy a csinos sztár ezeket a bántásokat már elfelejtette, és inkább boldogan tekint vissza az évekre, mikor Szentmihályi Zsófit alakította.

Nemrég egy egészen kellemetlen, több éves felvételsorozatot osztott meg nosztalgiázva Lékai-Kiss Ramóna. A videón valaki összevágott pár részletet a Barátok közt-ből, így kaptunk egy rettenetesen ciki válogatást Szentmihályi Zsófi olasz szövegeiből, amik mai szemmel már nagyon fájdalmasak – bár annak idején is azok voltak, csak akkor máshol volt az emberek ingerküszöbe.

Valószínűleg Lékai-Kiss Ramóna is csak azért osztotta meg a felvételt, hogy mindenki jót nevessen, hiszen tényleg nagyon nevetséges az egész. Ezek szerint ő is tud szórakozni saját magán (illetve a Barátok közt alkotóinak munkáján), ez pedig akárhogy is nézzük, nagyon szimpatikus a híresség részéről, nem véletlenül kedvelik őt ilyen sokan.

Itt lehet megnézni a Lékai-Kiss Ramóna által megosztott videót, amit a Barátok közt régi jeleneteiből állítottak össze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás