promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hancúrtitkok Lékai-Kiss Ramónával: kik fordultak meg a dekoratív színésznő ágyában a híresen népszerű Barátok köztben?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon hányan voltak Lékai-Kiss Ramóna által alakított Szentmihályi Zsófi hálószobájában? Sebestyén Balázzsal ezt is kiderítettük.

Mondjuk ki: a Barátok közt egy mozóképes beltenyészet volt, hiszen ha belegondolunk, a szereplők sosem külső karakterekkel ismerkedtek és feküdtek össze, hanem mindig a házon belül válogattak a lakók között. Ha csinálnánk egy két oszlopból álló listát, és össze húznánk az egyes szereplőket azokkal a figurákkal, akikkel viszonyuk volt, bizony alig maradna 1-2 olyan név, akihez mindössze egyetlen arcot tudnánk társítani.

Vili bácsi és Magdi anyus ebből a szempontból a hűség és tartós házasság mintaképei voltak, hiszen gyakorlatilag ők voltak az egyetlenek, akik nem hacúroztak másokkal. A Mátyás király téren nagyon sok könnyűvérű női karakter fordult meg, például Szentmihályi Zsófi is, akit Lékai-Kiss Ramóna alakított.

A színésznő 2002-ben bukkant fel először a napi sorozatban, és egészen 2018-ig maradt oszlopos tagja a szereplőgárdának. Ez alatt a 16 év alatt pedig elég sokan megfordultak a hálószobájában. Erre épült a Sebestyén Balázs vezette Gyertek át! című sztárvetélkedő egyik játéka is. Adott volt néhány Barátok köztös férfi szereplő képe, és a celebeknek meg kellett helyesen tippelniük, hogy melyekhez fűzi hancúrtitok Zsófit, és ki ki után következett a sorban.

Bár mindenki segíthetett a feladatban, Vadon Jani volt az, akinek jó sorrendbe kellett raknia a képeket. A rádiós műsorvezetőről ebben a játékban derült ki, hogy napi szinten nézte a sorozatot, hiszen egyből az utolsó helyre tette Berényi Miklóst, és azt is precízen megmondta, hogy miért döntött így.

Mostanában egyre több ilyen adásrészlet kerül fel a TikTok-ra a Gyertek át! valamelyik korábbi részéből, és most ti is feleleveníthetitek a Barátok köztes emlékeiteket. Ti tudjátok, hogy Lékai-Kiss Ramóna karaktere milyen sorrendben csábította el a férfi szereplőket? Jól emlékszel még a Mátyás király tér hancúrtitokra?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás