promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Három dolog, amit jó nyalni? Sáfrány Emesének egyből kikerekedett a szeme Sebestyén Balázs szavaitól
Borítókép:  youtube.com/TV2 Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sebestyén Balázs megizzasztotta a kérdéseivel Sáfrány Emesét, és Zámbó Krisztián szerelmét is.

Hatalmas erővel tért vissza a Gyertek át! című szórakoztató műsor, amiben Sebestyén Balázs különböző feladatok elé állít két, ismert emberekből álló csapatot. Nemrég a fél ország egy emberként nevetett azon, mikor Hargitai Bea a nemesfémre azt mondta, hogy gyémánt, most pedig Sáfrány Emese és Zámbó Krisztián kedvese, Takács Zsuzsi okoztak mókás pillanatokat a nézőknek.

Az volt a feladat, hogy a játékosoknak 5 másodperc alatt mondaniuk kellett az adott témában 3 dolgot, vagyis fontos volt, hogy gyorsan vágjon az agyuk. Takács Zsuzsinak 3 olyan dolgot kellett mondania Sebestyén Balázs kérésére, amit jó nyalni, a pikáns témától pedig egyből kikerekedett a pornós múlttal rendelkező Sáfrány Emese szeme – Zsuzsika végül a fagyit, jégkrémet és a süteményt mondta, vagyis kihagyta azt az 1 dolgot, amire nagyon sok piszkos fantáziájú ember gondolt.

Akkor lett igazán kellemetlen az egész helyzet, mikor Takács Zsuzsinak mondania kellett 3 Zámbó Krisztián slágert, hiszen Sebestyén Balázs végig azzal poénkodott, hogy bármit mondhat, senki se ismeri a modell szerelmének zenéit – a TNT-ből ismert Inti barátnője, Sáfrány Emese is hasonlóan ciki helyzetbe keveredett, hiszen neki 3 TNT slágert kellett felsorolnia, de Zsuzsikával ellentétben ő nem járt sikerrel.

Sebestyén Balázs rendesen megizzasztotta a versenyzőket a kérdéseivel, közben pedig mindenki nagyon jól érezte magát, hiszen nemcsak a műsorvezető, de a játékosok, a közönség és még a nézők is nagyot nevettek a mókás beszólásokon, poénokon – itt lehet megnézni a fent említett részletet, ami jó eséllyel mindenkit fel fog vidítani, hiszen még Sáfrány Emese teaszeánszos botrányával is viccelődnek benne:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás