promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hargitai Beáék úgy lejáratták magukat, hogy még Sebestyén Balázs is nyerítve nevetett rajtuk
Borítókép:  youtube.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kabát Peti és Hargitai Bea nem túl okos megnyilvánulásain röhögött a fél stúdió, olyan volt, mintha az Észbontókban szerepelnének.

A Gyertek át! című műsor rengeteg vidám pillanatot okoz a nézőknek, hiszen nagyon mókás látni, ahogy a magyar hírességek egymással hülyéskednek, és közben feladatokat oldanak meg. Persze az igazi szórakozáshoz az is kell, hogy valóban olyan emberek szerepeljenek, akik érdekesek, a műsorvezető, Sebestyén Balázs pedig mindig tesz róla, hogy kihozza belőlük a maximumot – nemrég Kabát Petivel is volt egy röhejes jelenet:

Az egyik adásban kötelező olvasmányok címeit kellett kitalálniuk a játékosoknak úgy, hogy valaki szóban próbálja rávezetni őket a megoldásra. A két beszélő Fekete Pákó és Musimbe Dennis volt, a megoldásokat pedig a Hargitai Bea, Kabát Peti, Molnár Zsolt, illetve a Csonka András, Lábas Viki, Geszti Péter csapatnak kellett bekiabálnia – és voltak olyan pillanatok, hogy hirtelen úgy éreztük, mintha az Észbontókat néznénk.

Éppen Jókai Mór klasszikusát, Az aranyembert kellett kitalálnia Hargitai Beáék csapatának, mikor megkapták segítségnek, hogy egy nemesfémmel kezdődik a válasz. Kabát Peti rögtön be is kiabálta valamiért, hogy „Tüskevár!”, amiért persze jól ki is nevették, aztán Hargitai Bea kontrázott rá azzal, hogy „gyémánt!”, ami persze szintén nem volt jó – de végül sikerült megfejteniük.

Persze nem ez volt az egyetlen kellemetlen jelenet, hiszen volt olyan is, hogy Mikszáth Kálmán művét, a Szent Péter esernyőjét kellett kitalálnia szintén Hargitai Beáéknak, a segítség pedig az volt, hogy benne van Kabát Peti keresztneve – mire ő hangosan bekiabálta, hogy „kabát!”, vagyis hirtelen azzal is gondjai akadtak, hogy mi a különbség a keresztnév és a vezetéknév között.

Fekete Pákó viszont a vártnál jobban teljesített, hiszen attól függetlenül, hogy „berek” helyett a „bérlet” szóra vezette rá a csapatát a Téli berek esetében, az Egri csillagokat példásan elmagyarázta nekik – itt lehet megnézni a jelenetet, amiben még Sebestyén Balázs is szinte nyerítve nevet a szerencsétlenkedéseken:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás