promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apró bugyira vetkőzött a Taxi-filmek 54 éves szőke csúcsbombázója, Emma Sjöberg
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emma Sjöberg alakította a gyönyörű Petrát, akiért magyarok tízezrei rajongtak.

A Taxi új korszakot nyitott a filmkészítésben, az 1998-ban, Luc Besson forgatókönyvéből készült önfeledten zseniális, felemelő, akciódus, laza és vígjátéki elemekkel sűrűn teleszőt alkotásnak később még több része is elkészült hőseink főszereplésével. A film olyan franciás, hogy első snittre látszik rajta az alkotók kezenyoma. a film elsősorban Marseille-ben játszódik, az itteni bűnüldözés áll a középpontjában, ahol néhol egészen meghökkentő bűnszervezetek tevékenykednek, sőt, egyszer még Sylvester Stallone is beugrik egy ikonikus jelenet erejére.

Az első Taxi-film 1998-ban készült el, majd sorra jött a többi, ötig meg sem álltak. Közben az Amerikai egyesült Államokban is elkészült egy remake. A film főszereplői nagyon sokat változtak az évek alatt, akire talán a legkevésbé lehet ráismerni, az maga az ikonikus autó, a Taxi sofőre, Samy Naceri.

De így néznek ki manapság hőseink, íme egy válogatás:

Emma Sjöbergen azonban észre sem lehet venni az évtizedek múlását, az 54 éves modell és színésznő most is úgy áll előttünk a képein, mintha 1998-ban lennénk. A színésznő amúgy svéd származású, de már tizenévesként kikerült a nemzetközi showbizniszbe modellként, méghozzá az egyik legnagyobb modellcég színeiben. A Versace, majd a Chanel kampányaiban láthatták őt már a nyolcvanas ékilencvenes évek elején is.

Az első filmes megjelenése egy videókliphez kötődik, akkor George Michael Too Funky című slágeréhez készült felvételben jelent meg a csinos modell, majd következett élete nagy dobása, Luc Besson Taxi-ja. Később nem szerepelt sok filmben, inkább szépségápolási termékek forgalmazásában látta a jövőjét.

Az Instagram-on megtalálható, és randszeresen közöl magáról képeket is:

És egy fotó a régmúltból:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás