promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Herceg Erika megvillantotta alsó fertályát, de Lékai-Kiss Ramóna rákontrázott a bugyijával
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Herceg Erika és Lékai-Kiss Ramóna bugyija mellett az 50 éves Sophie Marceau és az új magyar fizetőeszköz érdekelte az embereket. Heti hírösszefoglaló.

Herceg Erika szemmel láthatóan eltűnt, amióta véget ért az X-faktor. Az énekesnő nemcsak a bulvárlapok látómezejéből, de még a közösségi oldalán is felszívódott, nem is posztolt már hónapok óta. Az internet viszont nem felejti el, amiket eddig közzétett, ismét megcsodálhattuk, ahogy megvillantotta, mi rejtőzött neki alul, mikor olyan ruhát vett fel, ami igen könnyen szétnyílhatott.

Húsvét után forgalomba került az új magyar pénz, amivel akár fizetni is tudunk a boltokban. A 30 ezer forintos érmét egy jeles évforduló alkalmából adta ki a Magyar Nemzeti Bank, és úgy tűnik, az embereknek tetszik is. Nem csoda, hiszen olyan történelmi személy került rá, akinek képmása már régen is az egyik bankjegyünket díszítette.

Herceg Erika bugyija csupán a kezdet volt: nem sokkal később előkerült a magyar szépségkirálynő, Jázmis Viktória, akivel kapcsolatban sokan nem tudták eldönteni, hogy vett-e fel egyáltalán alsóneműt.

Mindezek után Lékai-Kiss Ramóna apró, fekete bugyiján csüngött a fél ország, ugyanis előkerült egy felvétel, amin a TV2 műsorvezetője igen intim helyzetben látható.

Sophie Marceau számtalanszor meztelenkedett a filmjeiben, még 50 felett is bevállalt egy vetkőzős jelenetet. A természetes szépséggel megáldott francia világsztártól még ma is bomlanak a férfiak, Magyarországon is egyetértenek abban a rajongói, hogy kivételesen jó formában tartja magát.

Jean-Claude Van Damme egyszer kihívta bunyózni Steven Seagalt. Sylvester Stallone partiján ment oda színésztársához, és kihívta a kertbe, hogy elrendezzék a vitáikat. Meglepő véget ért a feszült este.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás