promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem vett fel bugyit a magyarok megalázott szépségkirálynője? Forró képeket készített a magyar Kendall Jenner
Borítókép:  profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jázmin Viktória nyálcsorgatós képeiről álmodozik a magyar férfiak zöme. 

Jázmin Viktória szépségkirálynő, modell, legújabb képein olyan szexi, hogy csak úgy sistereg, aki látja őket. Az egykori szépségkirálynő, aki igen megalázott helyzetbe került a 2021-es Miss Universe világversenyen, időben meg nem érkezett ruhája miatt, amiben felvonult volna a versenyen. Egy időben szinte csak ennek a botránynak a kapcsán került a címlapokra a 21 éves lány.

"Nem szólalhattam meg, és ez olyan, mintha fognák a nyakadat, és tolnak téged mindig vissza. Ez egy szörnyű érzés, amikor én tényleg beletettem a 200%-ot, csak próbáltam egy országot képviselni"

- mondta anno a modell, aki ezzel a nyilatkozatával akár a címét is veszélybe sodorhatta, de végül nem fosztották meg szépségkiráynői státuszától. 

Jázmin Viktória végül improvizált, ennek eredményeként a világversenyen végül egy általa rendelt 10 000 forintos Zarás bordó koktélruhában képviselte Magyarországot, sokak szerint ezzel szégyent hozva Magyarországra. A botrányon már túl van, azóta megjárta a dzsungelt is, a Celeb vagyok, ments ki innen legutóbbi évadában, és DJ-ként is egyengeti karrierjét. 

"Egyelőre még feldolgozásokat készítek, de már tervben vannak a saját dalok is. Szeretnék én magam is zenét szerezni, s a nagy álmom, hogy lemezlovas legyek. Találtam egy bécsi iskolát, zenei producer-dj szakon szeretnék tanulni"

- nyilatkozta még korábban a Blikknek Jázmin Viktória.

Jázmin természetesen azért a modellkedéssel sem hagyott fel, a magyar férfiak legnagyobb örömére, és számtalan márka arca, a külföldön is egyre sikeresebb lány. Egy fotózás alkalmával majdnem emberkereskedők keze közé is került, de végül apja mentette meg őt a veszélytől. A magyar modell most Szlovákiában él, hazaköltözött szüleihez, és nyugodtan éli napjait. 

"Hazaköltöztem Szlovákiába, és ugyan többet dolgozom, de közben itthon megvan az a nyugalmam, amire szükségem van."

Legutóbbi fotóin egy lépcsőn ül egy hosszú fekete ruhában, de olyan pózban, hogy a magyar férfiak zöme azt találgatja, vajon visel-e bugyit a modell a képeken. Az Instagramra fetöltött képeken a modell feltűnően hasonlít azamerikai Kendall Jennerre, aki szintén igen sok férfirajongóval rendelkezik, és nem éppen a ruhás képei miatt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás