promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van Damme kihívta bunyózni a nagyképű Steven Seagalt, Sylvester Stallone köpni-nyelni nem tudott a balhé láttán
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jean-Claude Van Damme és Steven Seagal majdnem bunyóztak egyet Sylvester Stallone házában.

A '80-as, '90-es évek akcióhősei mind izmosak és kemények voltak, ráadásul folyamatosan versenyeztek egymással, hogy ki tud több embert megölni a nagyvásznon. Állítólag Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone annak idején kifejezetten gyűlölték egymást, de úgy tűnik, hogy nem csupán ők voltak azok, akiknél pattanásig feszült a húr, ugyanis két másik ikonikus filmes keményfiú is egymásnak esett.

Steven Seagal mindig is híresen nagyképű volt, szinte minden létező kollégájának beszólt, és elmondta, hogy bárkivel könnyedén el tudna bánni, ha arra kerülne a sor. Jean-Claude Van Damme-nak ez nagyon nem tetszett, főleg, hogy még a sportteljesítményét is bírálta az „ezerarcú” színész, ezért elég komoly összetűzésbe keveredtek Sylvester Stallone házában egy sztárokkal telezsúfolt bulin még 1997-ben.

Amikor Jean-Claude Van Damme meglátta az eseményen Steven Seagalt, egyből odament hozzá, hogy kérdőre vonja a beszólásai miatt, egy rövid lökdösődés után pedig kihívta őt bunyózni a kertbe, mivel nem akarta tönkretenni Sylvester Stallone drága bútorait. Van Damme 2 órán keresztül várt kint Steven Seagalra, de hiába, úgy tűnik, hogy az akcióhős berezelt, és inkább lelépett a verekedés (vagy inkább verés) előtt.

Jean-Claude Van Damme örökre be akarta fogni Steven Seagal száját, de a meglepődött Sylvester Stallone szerint Seagal pontosan tudta, hogy Van Damme nagyon erős és fel tudná törölni vele a padlót, ezért iszkolt el a buliról – viszont Van Damme nem hagyta ennyiben a dolgot, kinyomozta, hogy melyik szórakozóhelyre ment a színész, és ott is nekiment, de állítólag abból sem lett semmi komoly.

Steven Seagal és Jean-Claude Van Damme még most sem kedvelik egymást, ráadásul Seagal még pár éve is azt mondta, hogy olyan lenne Van Damme-mal harcolni, mintha csak egy hangyát kéne összenyomnia – vagyis még mindig próbálja fenntartani annak a látszatát, hogy ő keményfiú, pedig Van Damme sokkal jobb nála.

Itt meg lehet nézni egy összeállítást, amiben Steven Seagal és Jean-Claude Van Damme egymást oltogatják:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás