promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal puffaszkodásából az évszázad legnagyobb égése lett, rettenetesen ciki dolgot tett az akcióhős
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steven Seagalról szinte csak rosszat lehet hallani, és ez a történet is arra utal, hogy nem éppen jó arc.

Az „ezerarcú” Steven Seagal mindössze egy maréknyi értékelhető akciófilmet csinált a '80-as, '90-es években, mégis a legnagyobb akcióhősök között emlegetik őt jelenleg is. Hogy miért? Természetesen a nosztalgia miatt, hiszen a lófarkas igazságosztó akciódús kalandjai úgy terjedtek annak idején VHS-en a filmrajongók között, mint manapság 100 Ft-tal olcsóbb trappista sajt híre.

Steven Seagal 70 éves korára már mondhatni önmaga paródiája lett, teljesen komolyanvehetetlen, Hollywoodban már nem is akarnak együtt dolgozni vele. Ez azért van, mert elég durva pletykák terjednek róla, ráadásul egy legendásan nagy „s*ggfej”, aki azt hiszi, hogy ő a legnagyobb, legkeményebb akcióhős – és nemcsak a kamerák előtt, hanem azok mögött is, a hibáiból pedig sosem tanul.

Steven Seagal a 2001-es Sebhelyek című alkotásban együtt szerepelt a híres komikussal, Tom Arnolddal, aki elmondta, hogy történt egy elég kellemetlen eset a forgatáson:

Amikor megjelentek forgatni egy hajón, Steven Seagal kijelentette, hogy ő nem hajlandó próbálni, mivel ő mindent élesben csinál. Ezek után a tájékozottság teljes hiányával felvértezve felállt, elmondta a színészeknek, hogy szét fogja rúgni a s*ggüket, majd nyíl egyenesen elindult egy ajtó felé, amin nagyon határozottan, puffaszkodva kilépett, és hirtelen egyenesen a vízbe zuhant – a többiek már csak annyit láttak, hogy az akcióhős arcáról csurog le a fekete hajfestéke.

Mondani sem kell, hogy elég röhejes volt az egész szituáció, ráadásul Tom Arnold azt is elmondta, hogy előre látta Steven Seagal hibáját, de nem szólt neki, mert kíváncsi volt, hogy mi fog történni – a végeredmény: az évszázad egyik legcikibb esete, ami tökéletesen tükrözi, hogy Steven Seagal valóban egy igazi „s*ggfej”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás