promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Seagal csúnyán beszólt Liam Neesonnek, majd jött a könyörtelen válaszcsapás
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liam Neeson szépen leoltotta az őt sértegető Steven Seagalt.

Egykor hatalmas sztárnak számított Steven Seagal, hiszen sorra jöttek tőle az egész jó akciófilmek, amiket Magyarországon is rengetegen szeretnek a mai napig. Egy időben a legnagyobb akcióhősök között emlegették őt Sylvester Stallone és Arnold Schwarzenegger mellett, de mostanra csúnyán lecsúszott, kifejezetten kellemetlen, ciki alaknak számít Hollywoodban, senki se akar vele együtt dolgozni – bár állítólag mindig is egy nagyképű, önelégült idióta volt.

Liam Neesont sokáig egy fantasztikus drámai színésznek tartotta a világ, de a 2008-as Elrabolva című filmnek köszönhetően egy csapásra modern akcióhős lett, aki azóta is szinte évente hoz nekünk egy izgalmas, akciódús alkotást. Úgy tűnik, hogy Steven Seagalnak nem tetszett, hogy Liam Neesonből hirtelen akcióhős lett, ugyanis egy interjú során beszólt neki, hogy még ütni se tud – nem is kellett ennél több ahhoz, hogy kialakuljon egy kisebb balhé.

Amikor Liam Neeson meghallotta ezt, először úgy csinált, mintha felháborodna Steven Seagal csipkelődő szavain, persze csak játékosan, hiszen egyáltalán nem tudta komolyan venni a kiégett, „ezerarcú színész” beszólását – ettől függetlenül utána csúnyán leoltotta őt a külseje miatt, ugyanis azt mondta, hogy biztos az ismert vak énekes, Stevie Wonder Steven Seagal fodrásza.

Azért valljuk be, minden szempontból hatalmas különbség van Liam Neeson és Steven Seagal között, nem hiába tart ott a karrierjük, ahol. Az Elrabolva sztárja amúgy elmondta, hogy fiatalon bokszolt, szóval pontosan tudja, hogyan kell ütni – és ha személyesen szólt volna be Steven Seagal, akkor valószínűleg be is bizonyította volna neki ezt egy jól irányzott ütéssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás