promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liam Neeson elárulta, hogy ki jelenleg a kedvenc színésze
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Liam Neeson nagyon odavan az egyik színészkollégájáért, nem akárkire néz fel.

Az Oscar-jelölt Liam Neeson régebben drámai színészként volt ismert, aki a játékával milliók szemébe csalt könnyeket például a Schindler listája című Steven Spielberg filmben is. Majd 2008-ban minden megváltozott, ugyanis kőkemény akcióhősként láthattuk őt az Elrabolva című izgalmas alkotásban, onnantól kezdve pedig ő lett Hollywood ügyeletes túlkoros verőlegénye – még most, 69 évesen is folyamatosan ontja magából ezeket az erőszakos műveket.

Liam Neesont nemrég arról kérdezték, hogy ki még rajta kívül olyan remek színész, aki képes drámai, és durva is lenni, vagyis tökéletesen teljesíteni drámában és akciófilmben is. A világsztár megemlített két elhunyt tehetséget, Burt Lancastert és Robert Mitchumot, majd elárulta, hogy a jelenlegi pályatársai közül kire illik ez, vagyis kit tekint ilyen szempontból a kedvencének:

„Denzel Washington. Denzel egy fantasztikus színész, valószínűleg a legnagyobb filmsztárunk az országban, legalábbis szerintem. Láttam színpadon játszani őt. Rengeteg filmjét láttam. Imádom A védelmező filmeket tőle. [...] Denzelnek még az is ment. Ő tud mutatni erőt, keménységet és egy kis sebezhetőséget is, amit hatalmas öröm nézni”.

Úgy tűnik, hogy Liam Neeson nagyon felnéz a kétszeres Oscar-díjas Denzel Washingtonra, akit valóban a generációja egyik legjobbjának tartanak, hiszen szinte az összes műfajban tudott maradandót alkotni, és manapság is kimagasló teljesítményt nyújt – az Elrabolva sztárja pedig örülhet, ugyanis a tervek szerint jövő nyáron érkezik A védelmező harmadik része.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás