promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A magyar szépség a gigamellű dj, Metzker Viktória nyomdokaiba lépne
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jázmin Viktória korábban Zara ruhában lett híres, de most Metzker Viktória karrierjére vágyik dj-ként, ám először külföldön próbálná ki magát.

Emlékezetes módon került a köztudatba a még mindig csak huszonegy esztendős Jázmin Viktória Elizabeth. A modell-celeb 2021-ben megnyerte a már régóta sok negatív kritikát elszenvedő Miss Universe Hungary-t. A finoman szólva is karakteres arcú és mosolyú lány így annak az évnek a végén képviselhette hazánkat a Miss Universe égisze alatt Izraelben. Az eilati döntőben viszont sajnos csak öltözete miatt nyert el cikkeket a nyomtatott és online média felületein, ugyanis egy diszkont áruházban kapható maskarát öltött magára jobb nem lévén. 

Jázmin Viktória meglepetésre nem kopott ki túl gyorsan a közemlékezetből, ugyanis tavaly az RTL Klub lecsapott rá, és meghívta a Celeb vagyok, ments ki innen! legújabb évadába. Az első sorban Sebestyén Balázs és Vadon János által botrányba fullasztott műsorban végül elég hamar a kiesés lett a kenyere. A szépség a második kiesője volt a tavaly őszi adásfolyamnak, így hatalmas dráma után már két hetet követően visszatérhetett szerető családjához. 

A Blikk beszámolója szerint a kedves Viktória egyelőre szeretné feladni a hazai celebeskedést, és inkább külföldön építené fel magát. No, természetesen hősnőnk nem egy londoni McDonald's-ban akarja sütögetni a húspogácsákat, hanem Bécsbe akar ellátogatni. Ott szeretne elsősegélyt tanulni, illetve tanítani is. Bár az nem teljesen világos, hogy kit és mire akar okítani. Viszont az RTL Reggelijében azt is elárulta, hogy nem hiába kacérkodott már korábban is az énekes-pályafutással. 

„Egyelőre még feldolgozásokat készítek, de már tervben vannak a saját dalok is. Szeretnék én magam is zenét szerezni, s a nagy álmom, hogy lemezlovas legyek. Találtam egy bécsi iskolát, zenei producer-dj szakon szeretnék tanulni”

- dicsekedett a szépségkirálynő elhivatottságával és álmával. 

Viktória nem a levegőbe beszélt feltétlenül, ugyanis egy már jócskán kitaposott útra szeretne rátévelyedni. Korábban már olyan címlaplányok tették magukévá a dj-pultot, mint Voksán Virág vagy Metzker Viktória.

Dj Metzker egyébként valóban jól futó művész. A dúskeblű bombázó életével honlapunk is gyakran foglalkozik, lévén nagyon nehéz elmenni mind a közösségi médiás posztjai, mind a kinyilatkozásai mellett. Vajon Jázmin művésznőre is hasonló transzformáció vár az évek alatt, és egy top lemezlovasválik belőle, Onlyfans-kompatibilis külsővel? 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás