promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egykori magyar Playmate hipnotikus melltartóban fotózza magát, varázslatos keblekkel
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az igéző szemű Metzker Viki olyan kerek melleket villantott, hogy nem tudunk továbblapozni és felejteni az eset után. A magyar köztudatban először playmate-ként, majd zenei producerként rögzült hölgyemény sosem volt szégyenlős, éa a jelek szerint megházasodása után sem lett szendébb a közösségi médiában. 

Most éppen egy erősen hipnotikus melltartóban készült fényképpel örvendeztette meg követőit és rajongóit az Instagram felületén keresztül. A már több, mint tizenöt éve nevet szerző Metzker a padlón fekve, fejjel lefelé fotózta le magát. Sportos outfitje jelenleg egy kicsit kevésnek tűnik a hideg időjárásban, így javasoljuk számára, hogy nézzen ki az ablakon, illetve olvasson minket gyakrabban az igencsak fagyos hőmérséklettel kapcsolatban. 

Természetesen megértjük, ha a művésznő a 270 ezer fős követőtáborát szeretné egy kissé felforrósítani, lévén ezt sikeresen érte el a Promotions.hu szerkesztőségében. És a zabhegyezésen túl még komoly promóciót is ellát ez a mellbedobással nyerő poszt. Ugyanis Viki mellékesen megírta a képhez, hogy mely honi városokban lép fel a hétvégén. Többek között Tata, Székesfehérvár, Tiszaújváros és Debrecen lakosai lehettek szerencsések, és láthatták élőben a világ egyik legszebb dj-jének számító előadót.

Legutóbb tavaly decemberben találkozhattak olvasóink az egykori CKM-címlaplánnyal. Akkor egy import sörmárkát reklámozta az Instagramján. Mit ne mondjunk, alighanem megugrott az ital iránti kereslet a karácsonyi roham környékén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás