promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Metzker Viki kitolta természetfeletti melleit, és a szájába vette
Borítókép:  SZMO
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metzker Viktória méretes melleitől könnybe lábad a szemed.

Az egyik legismertebb magyar női DJ, Metzker Viktória már egészen kiskorától érdeklődik a tánc és a zene iránt: általános iskolás volt, mikor belekóstolt a dzsessz balettbe, majd modern táncokkal és latin tánccal is foglalkozott. 16 éves korában viszont egy olyan térdsérülése lett, ami miatt abba kellett hagyia.

Az ekkor már gimnazista korú Viktória ezután a modellkedés felé kezdett érdeklődni: első komolyabb szereplése a CKM férfimagazin és a Viva zenecsatorna közös produkciójában, a Címlaplány versenyen volt. Az induló lányok száma megközelítette a 150-200 főt, első körben bekerült a 42 kiválasztott lány közé, akiket Nánási Pál fotózott le. Meztker Viki ezen a versenyen a 9. helyig jutott. Bár nem ő lett a Címlaplány, a Back To Black egykori frontembere, Bebe felfedezte őt a barátnőjével együtt, és az ő tanácsára kezdtek el dalokat felvenni. Miután a gyerekcipőben járó lányduó szétvált, Viki visszatért a modellkedéshez.

Három szépségversenyen is indult: először a Miss Hungary-n, ahol különdíjas lett, utána a Miss Internet Hungary-n, ahol szintén közönségdíjjal, illetve „cyberspace különdíjjal” jutalmazták, majd a Miss Tourism Hungary-n mérettette meg magát, ahol pedig fehérnemű különdíjas volt. Ezeknek a helyezéseknek köszönhetõen szép számmal kapott munkaajánlatokat mind Magyarországon, mind külföldön. Párizsban, Londonban, Münchenben, Milánóban több magazin számára is készített divatanyagot, címlapot. Mindeközben bemutatókat is vállalt a My77 Underwear csapatával, akikkel fehérnemű és fürdőruha kollekciókat mutattak be. Magyarországon 2007-ben választották Az év playmate-jének.

2007 egy fordulópont volt Viktória életében, ugyanis ebben az évben kezdett el lemezlovasként tevékenykedni. Bár akkoriban még csak tanulta a szakmát, ma már ő az ország egyik legismertebb női dj-je, aki mindig hatalmas bulikat csinál. Amellett, hogy tehetséges lemezlovas, bitang módon szexi, testi adottságait, mesés alakját nem szégyelli megmutatni a közösségi oldalán.

Most is egy olyan képet rakott ki, aminek középpontjában ugyan a Miller sör áll, de alaposan szemügyre vehetjük rajta Viki természetfeletti melleit is, amit biztos irigykedve néz sok női követője, a férfiak pedig nem bírnak betelni a látvánnyal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás