promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Voksán Virág úgy kitolta gömbölyű fenekét, hogy a karácsonyfa is beleremegett
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Voksán Virág stílszerűen köszöntötte a karácsonyt.

Döbbenet, de Voksán Virág jövő augusztusban már a negyvenedik életévét tölti, mégis elképesztő formában van. 2007-ben kezdett el Magyarországon lemezlovasként tevékenykedni a pult mögött, viszont már egészen kicsi korától fogva a zene és a tánc nagy szerepet játszott az életében.

Érettségi után azonban üzleti főiskolán tanult, itt kezdett el foglalkozni testével, illetve a modellkedéssel. 2006-ban a Playmate versenyen hazavihette a győztesnek járó díjat, sőt, egy évvel később megnyerte a Miss Hawaiian Tropic hazai döntőjét is.

Talán kevesen tudják, hogy növekvő nemzetközi hírnevének köszönhetően még Hugh Hefner születésnapi partiján is tiszteletét tette 2008-ban.

Gyönyörű alakjával és bevállalós stílusával hamar közszereplővé vált ezután Magyarországon, jelenleg is rengetegen követik az Instagram oldalán, több mint 104 ezren. Virágot egyébként több ízben is láthattuk a Playboy címlapján, de szerepelt a Kalandra fal! című műsorban is, a Szerencsekerékben illetve a Drágám, add az életed!-ben is.

Boldog párkapcsolatban él és kétszeres anyuka: 2020 tavaszán született meg Vivi lánya, másfél évvel Beni világra jötte után. A jelek szerint az ünnepeket családja mellett tölti, egy igazán látványos karácsonyfa társaságában. És ami szintén látványos: karácsony első napján megcsodálhattuk gömbölyű fenekét egy olyan szettben, amire még a Télapó is elismerően csettintene.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás