promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Voksán Virág vissza szeretné kapni formás popsiját
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Voksán Virág alig várja, hogy visszatérhessen az edzőterembe és visszakaphassa formás popsiját. A lemezlovas két gyermeket hozott a világra, de maradtak rajta plusz kilók.

 

 

Hazánk egyik legszexibb lemezlovasa, Voksán Virág már kétgyermekes anyukának mondhatja magát. A DJ a Blikknek mesélt arról, hogy az első terhességénél 12, a másodiknák 8 kilót szedett fel, és bár a pluszkilók kezdenek eltünni, még sem elégedett önmagával. Virág minden praktikát bevetett, hogy a szülés után is úgy nézzen ki, mint fénykorában. 

"Nagyon figyeltem a hasamra, hogy ne legyenek csíkjaim, szerencsére nem is lett, viszont nem olyan feszes a bőröm, mint volt. Persze nem vagyok kétségbeesve, de nagyon várom már, hogy újra edzhessek."

- mondta a lapnak a lemezlovas, s hozzátette, a pandémia sem segített abban, hogy megőrizze régi alakját.

"Összhatásra vékonyabb vagyok, mint voltam, de ez azért van, mert semmit nem mozogtam és étvágyam is alig volt amíg itthon voltunk bezárva. Most elmegyünk egy pár napra pihenni a Balatonhoz, amit nagyon várok, hiszen másfél éve nem volt ilyenre lehetőségünk, de utána elkezdem az edzést, ami nagyon hiányzik. Terembe szoktam járni, de nem egyedül edzek, mert az nekem unalmas. Alakformáló csoportos órákra megyek és továbbra is használom a fekvő infraszaunát, amit imádok."

– magyarázta Virág, aki nemrég feltöltött egy képet a közösségi oldalára, ahol már kétgyermekes anyukaként pózol. Szerintünk azért még mindig jó az összkép.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás